fbpx

Γαλλία – Ελβετία χέρι-χέρι στους 16, έγραψε ιστορία η Αλβανία! (videos)

Ολοκληρώθηκε χτες βράδυ ο Α’ όμιλος με την οικοδέσποινα Γαλλία και την Ελβετία να “τσεκάρουν” το εισιτήριο για τους 16. Ιστορική μέρα για την Αλβανία που πέτυχε την πρώτη της νίκη σε μεγάλη διοργάνωση και έχει πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση ως μια από τις καλύτερες τρίτες.

France – Switzerland 0-0

Μια ισοπαλία ήταν αρκετή για την Γαλλία και την Ελβετία για να περάσουν στους 16. Με την άγονη ισοπαλία χτες, οι γηπεδούχοι Γάλλοι (που είχαν ήδη περάσει στην επόμενη φάση) τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο κυνηγώντας, πάντως, την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δυο φορές τα δοκάρια στέρησαν το τέρμα σε Pogba και Payet αντίστοιχα με τους τρικολόρ να χάνουν σωρεία ευκαιριών. Οι Ελβετοί, απ’ την άλλη, με τον βαθμό που πήραν τερμάτισαν δεύτεροι και περιμένουν πλέον τον επόμενο αντίπαλο τους.

Albania – Romania 1-0

Η 19η Ιουνίου θα μνημονεύεται για πολύ καιρό στην Αλβανία! Οι κόκκινοι, χτες, πέτυχαν την πρώτη τους νίκη σε μεγάλη διοργάνωση χάρη σε ένα τέρμα του Armando Sadiku στο 43′ και πλέον θα περιμένουν για να μάθουν αν προκρίνονται ως μια από τις καλύτερες τρίτες με τους 3 βαθμούς που έχουν. Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι με τους Αλβανούς να κυνηγούν περισσότερο την νίκη και τελικά να καταφέρνουν να την πάρουν. Οι Ρουμάνοι, απ’ την άλλη, αποχαιρετούν την διοργάνωση.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending