fbpx

Πυραυλοκίνητος Bale οδηγεί την Ουαλία! (videos)

Ολοκληρώθηκε, χτες, και ο Β’ όμιλος με την Ουαλία του Bale να εξασφαλίζει την πρωτιά στον όμιλο ενώ στην επόμενη φάση πέρασαν και οι Άγγλοι. Οι Σλοβάκοι, ως τρίτοι, μόνο αν γυρίσει ο κόσμος τούμπα δεν θα είναι στους 16.

Russia – Wales 0-3

Με τον Gareth Bale να βγάζει φωτιές και τον Aaron Ramsey άξιο συμπαραστάτη του, η Ουαλία επικράτησε κατά κράτος της απογοητευτικής Ρωσίας με 0-3 και εξασφάλισε πρόκριση και πρωτιά στον Β’ όμιλο! Το παιχνίδι κρίθηκε νωρίς-νωρίς αφού μόλις στο 20′ το σκορ ήταν στο 0-2 χάρη σε τέρματα των Ramsey και Taylor με τον επιθετικό της Ρεάλ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 67′. Με την πρώτη τους συμμετοχή σε Euro, λοιπόν, οι δράκοι έγραψαν ιστορία και πλέον ως πρώτοι περιμένουν τον αντίπαλο τους στην επόμενη φάση (μια από τις καλύτερες τρίτες) ενώ οι Ρώσοι, που σε 2 χρόνια θα διοργανώσουν το Mundial, πρέπει να φτιάξουν πολλά πράγματα αν θέλουν να πετύχουν κάτι καλό.

England – Slovakia 0-0

Αγγλία και Σλοβακία ήθελαν τουλάχιστον τον ένα βαθμό για να αισθάνονται ασφαλής όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση και την πήραν! Σε ένα παιχνίδι, πάντως που στη μεγαλύτερη του διάρκεια ήταν επιθετικός μονόλογος των λιονταριών, που είχαν σε μεγάλη μέρα Vardy, Sturridge αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το 0-0 αδικεί το ματς. Η ομάδα του Roy Hodgson με τους 5 της βαθμούς τερμάτισε δεύτερη και ακολουθεί στους 16 την Ουαλία ενώ η Σλοβάκοι με τους 4 βαθμούς μόνο αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα δεν θα προκριθούν ως μια από τις καλύτερες τρίτες.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending