fbpx

3+1 λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη!

Το μακιγιάζ είναι ένα μέσο που κάνει τις γυναίκες να νιώθουν αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους. Η σωστή χρήση του μακιγιάζ μπορεί να σε βοηθήσει να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου και να κρύψεις τις ατέλειες σου.

Η λάθος όμως χρήση του μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, όπως το να δείχνεις μεγαλύτερη.

Δες εδώ 4 κοινά λάθη στο μακιγιάζ που σε “μεγαλώνουν”:

1
Concealer

Όταν χρησιμοποιείς το concealer σου σε αποχρώσεις πολύ πιο λευκές από το δέρμα σου, το μόνο καταφέρνεις είναι να βαρύνεις το βλέμμα σου κάνοντάς το να δείχνει κουρασμένο και τονίζοντας τυχόν ρυτίδες.

Επέλεξε το πολύ ένα τόνο πιο ανοικτό concealer από το δέρμα σου για να φωτίσεις φυσικά τα μάτια σου.

2
Ρουζ

Το επόμενο λάθος είναι η χρήση έντονου ρουζ στα μήλα των μάγουλών σου. Η σωστή χρήση του ρουζ είναι σε πιο απαλούς τόνους, ελαφρώς πιο πίσω από τα μάγουλα σου με απαλές κινήσεις σβήνοντας το ομοιόμορφα.

3
Contour

Η λάθος χρήση του bronzer μπορεί να σε κάνει εύκολα να δείχνειπολύ μεγαλύτερες. Οι έντονες γραμμές που δεν σβήνονται πρέπει να αποφεύγονται, όπως επίσης και η μεγάλη ποσότητα bronzer. Λίγη ποσότητα είναι αρκετή, σβήνοντας το ομοιόμορφα προς τα πίσω.

4
 Βλεφαρίδες

Το τελευταίο λάθος στο μακιγιάζ που σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη, είναι η υπερβολική ποσότητα μάσκαρας στις κάτω βλεφαρίδες όπως επίσης και το μολύβι στο κάτω μάτι.

Αυτό έχει την τάση να κάνει το μάτι να φαίνεται πιο βαρύ, αλλά και να τονίζει τις γραμμές κάτω από τα μάτια κάνοντας τα να φαίνονται γερασμένα.

Απόφυγε και εσύ αυτά τα μικρά λαθάκια στο μακιγιάζ,
για να δείχνεις πάντα φρέσκια!

 xxx

 


Διάβασε επίσης: Κακές συνήθειες που έχουμε και προκαλούν ακμή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending