fbpx

Οι 5 διάσημοι Κύπριοι που έγιναν γνωστοί μέσα από talent shows!

Επέλεξα 5 από τους πολλούς διάσημους Κύπριους των talent shows. Τους γνωρίσαμε, τους αγαπήσαμε και θα συνεχίζουμε να τους αγαπάμε.

Κάποιοι νίκησαν σε επιτυχημένα talent shows, άλλοι απλά έγιναν γνωστοί συμμετέχοντας σε αυτά. Το κοινό τους στοιχείο; Η καταγωγή τους από την Κύπρο!

Πάμε να δούμε 5 από τους διάσημους Κύπριους που μάθαμε από talent shows:

 

1
Λούκας Γιώρκας – X Factor

Toν γνωρίσαμε μέσω του X Factor 1, όπου ήταν και μεγάλος νικητής. Ο Λούκας γεννήθηκε στην Αραδίππου της Λάρνακας και ανέκαθεν ήταν απασχολημένος με τη μουσική. Τερμάτισε της σπουδές στο τμήμα της Βιολογίας στη Πάτρα, για να πραγματοποιήσει ένα απο τα μεγαλύτερα του όνειρα: να γίνει τραγουδιστής.

Αμέσως μετά το Χ Factor, ακολούθησαν πολλές επιτυχίες. Κάνει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα, με τον καταξιωμένο στιχουργό Γιώργο Θεοφάνους. Έτσι, κυκλοφορεί ψηφιακά το πρώτο του δίσκο “Δε φαντάζεσαι“. Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα όπως: ο Δημήτρης Μητροπάνος , Νατάσα Θεοδωρίδου , Πεγκη Ζήνα , Έλενα Παπαρίζου κ.ά. To 2011 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “Watch my dance“.

Ο Λούκας μας συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μας κάνει περήφανους σε Κύπρο και Ελλάδα. Όπως έλεγε και ένα σύνθημα που του φώναζε το κοινό του στο X Factor:

”H ΦΗΜΗ ΣΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΗ ΜΑΓΙΟΡΚΑ, ΛΟΥΚΑ ΓΙΩΡΚΑ, ΛΟΥΚΑ ΓΙΩΡΚΑ!”

2
Αντρέας Γεωργίου – Dream show

Ξεκίνησε τη τηλεοπτική του καριέρα μέσα από το Dream show του Alpha όπου και διαγωνιζόταν.  Ακολούθησε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη τηλεοπτική σειρά του Μεga Στους 31 δρόμους, μαζί με τη Σοφία Καρβέλα κι έπειτα η παρουσίαση του κυπριακού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision.

Στην Κύπρο περισσότερο γνωστός έγινε από την τηλεοπτική σειρά “Οι Τάκκοι” όπου έπαιζε το ρόλο ενός στρατιώτη του “Βlacky“. Έχει σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστήσει στη σειρά “Άσπρα Μπαλόνια“. Εδώ και 3 χρόνια τον παρακολουθούμε στη πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Μπρούσκο ” στο ρόλο του Αχιλλέα, στην οποία είναι και ο σκηνοθέτης. Τον αγαπάμε και είμαι σίγουρη θα τον βλέπουμε στη τηλεόραση για πολλά χρόνια ακόμα.

3
Mαρία-Έλενα Κυριάκου – Τhe Voice

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου από φιλόλογος με τρία παιδιά, κατέληξε σε μία λαμπερή τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή μέσω της νίκης της στο πρώτο The Voice. Αμέσως μετά, η Μαρία-Έλενα κυκλοφόρησε το πρώτο της δίσκο με τίτλο “Δυο Άγγελοι στη γη” .

Το 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Εurovision, όπου κατάφερε να κατακτήσει τη 19η θέση. Σίγουρα θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους για πολύ καιρό ακόμη.

4
Κατερίνα Καμπανέλλη – The Voice 2

Δεν γίνεται από αυτό το άρθρο να λείπει η “Τριανταφυλλένη” μας. Η Κατερίνα Καμπανέλλη έγινε γνωστή σε όλους μας από το The voice 2, όπου έφτασε μέχρι το τελικό και κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση.

Ήταν η 2η προσπάθεια της να μπει στο show (την πρώτη δεν κατάφερε να κάνει τους κριτές να γυρίσουν) και τους μάγεψε με τη φωνή της. Έκανε και τους 4 κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Η εκκεντρική παρουσία της Κατερίνας θα μας εντυπωσιάζει για πολλά χρόνια ακόμα.

5
Bαλάντω Τρίφωνος – Greek Idol

To όνειρο της Βαλάντως έγινε πραγματικότητα μετά τη νίκη της στο Greek Idol. Ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sony Music σαν έπαθλο της νικήτριας θέσης στον τελικό του show, στο οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά το νεό της τραγούδι “Στη δίπλα θέση“.

Αμέσως μετά, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως Άννα Βίσση, Γιάννη Πλούταρχο, Γιάννη Πάριο κ.ά.  Ας ευχηθούμε στη Βαλάντω καλή συνέχεια κι επιτυχίες σε ό,τι κάνει!

Εσένα ποιος/α είναι ο αγαπημένος/η σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending