fbpx

Έρχεται τριήμερο μπασκετικής μαγείας!

Ένα μαγικό τριήμερο, αρχής γενομένης από σήμερα αναμένεται να ζήσουν οι φίλοι του μπάσκετ! Όσοι το έζησαν έχουν να λένε πως πρόκειται για το πραγματικό μπάσκετ! Αρχίζει σήμερα με συμμετοχή αθλητών από 15 χώρες το Limassol 3on3!

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος στο Πολύ-Λειτουργικό Πάρκο στον Μόλο στη Λεμεσό, οι παρευρισκόμενοι αναμένεται να ζήσουν μεγάλες στιγμές. Έρχεται, λοιπόν, ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις το κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ που έκλεψε τις καρδιές των απανταχού φίλων του αθλήματος. Ανάμεσα στα άλλα, διαγωνισμός τρίποντων και καρφωμάτων προστέθηκε φέτος στο πρόγραμμα με τους διοργανωτές να έχουν ετοιμάσει και διαγωνισμούς στους οποίους το κοινό θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει πλούσια δώρα!

7 κατηγορίες συνολικά θα συμμετέχουν στο Limassol 3on3. Η Elite, η κατηγορία εταιρειών, η κατηγορία γυναικών, οι ομάδες νέων κάτω των 17 και κάτω των 14, η ειδική κατηγορία ανθρώπων με αμαξίδια και από φέτος και η ερασιτεχνική κατηγορία!

Από το απόγευμα, λοιπόν, και μέχρι την Κυριακή το βράδυ οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για τα καλά στο πετσί τους το πραγματικό μπάσκετ!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του τουρνουά, www.limassol3on3.com ή την επίσημη σελίδα στο facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending