fbpx

Οι 5 διάσημοι Κύπριοι που έγιναν γνωστοί μέσα από talent show! (Part 2)

Mετά το πρώτο μέρος με τους διάσημους Κύπριους που έγιναν γνωστοί από τα talent shows που βλέπαμε, ήρθε η ώρα για να δούμε ακόμα μερικούς.

Επειδή οι Κύπριοι που βγήκαν από talent shows είναι πάρα πολλοί, είναι δύσκολο να τους  αναφέρουμε όλους. Έτσι επιλέξαμε ακόμα λίγους από αυτούς.

Πιο κάτω ακολουθούν ακόμα 5 αγαπημένοι μας διάσημοι Κύπριοι:

 

1
Ελευθερία Ελευθερίου –  X Factor 2

Ήρθε από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου για να αλλάξει τα δεδομένα της κυπριακής και ελληνικής showbiz. Έγινε ευρύτερα γνωστή  μέσα από το X Factor 2,  όμως η αγάπη της για τη μουσική, άρχισε να ξεδιπλώνεται από την παιδική της ηλικία.

Σπούδασε στο τμήμα Μουσικής στο University of Surrey. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως: ο Σάκης Ρουβάς, η Τάμτα, Νίκος Βέρτης και άλλους καλλιτέχνες.  Το 2012 εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, όπου κατάφερε να κατακτήσει την 17η θέση. Το 2014  κατάφερε να κυκλοφορήσει και το album της με τίτλο “Τελειώσαμε“.

Εκτός από της φωνητικές τις ικανότητες, η Ελευθερία κατάφερε να μας δείξει και το ταλέντο της στην υποκριτική, αφού είχαμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε 2πολύ επιτυχημένες σειρές: τα “Άσπρα Μπαλόνια” και σε μια πιο πρόσφατη: “Τα δίδυμα φεγγάρια“.  Η Ελευθερία είναι η απόδειξη ότι καριέρα δεν κάνει πάντα αυτός που κερδίζει το show, αλλά αυτός που έχει μεγάλο ταλέντο.

2
Ήβη Αδάμου – Χ Factor 2

Η Ήβη, ένα κορίτσι από την Αγία Νάπα, κατάφερε στα 16 της χρόνια μέσα από το ταλέντο της στο τραγούδι, να την γνωρίσει και να την αγαπήσει ο κόσμος. Ξεκίνησε από πολύ μικρή να ασχολείται με τη μουσική, κάνοντας μαθήματα θεωρίας, τραγουδιού και πιάνου. Έγινε γνωστή στο κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας, μέσα από το Χ Factor 2.

Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο της CD, με τίτλο “Καλοκαίρι στη καρδιά”. Το 2012 εκπροσώπησε τη Κύπρο στη Εurovision με το τραγούδι “La la love” όπου κατέκτησε τη 16η θέση. Συνεργάστηκε και με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες όπως: Stavento, Nίκος Οικονομόπουλος, Χρίστος Χολίδης κ.ά.

Η αγαπημένη μας Ήβη αποφοίτησε πρόσφατα από το τμήμα της Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου. Είμαστε σίγουροι ότι η Ήβη θα μας κάνει περήφανους για πολλά χρόνια ακόμα.

3
Πωλίνα Χριστοδούλου – X Factor 2

Η Πωλίνα ήρθε από τη Λεμεσό και κατάφερε να γίνει μια πολύ πετυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της.  Είναι απόφοιτη του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τη γνωρίσαμε μέσα από το X Factor 2, όπου εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή με τις φωνητικές της ικανότητες και τη σκηνική παρουσία της.

Έχει κυκλοφορήσει το single ”Αναντικατάστατος” που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.  Έχει εμφανιστεί σε πολλά νυχτερινά κέντρα της Κύπρου και της Ελλάδας, ενώ έχει συνεργαστεί με: Γιάννη Πλούταρχο, Νίκο Οικονομόπουλο, Πάνο Κιάμο, Νότη Σφακιανάκη κ.ά.  Η Πωλίνα κατάφερε να γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες που πέρασαν από talent show.’

4
Έλενα Παπαπαναγιώτου – The Voice 2

H Έλενα είναι το κορίτσι που “έκαψεκαρδιές με τη φωνή της και τη παρουσία της. Στα 19 της χρόνια πραγματοποίησε το όνειρό της και έγινε γνωστή μέσα από το The voice 2.

Συμμετείχε σε εξαμελές συγκρότημα, έχει λάβει μέρος σε μουσικά βραβεία Αρίων κι έχει ηχογραφήσει κομμάτι με το Γιώργο Θεοφάνους. Κέρδισε το πρώτο βραβείο σε μουσικό διαγωνισμό, με έπαθλο τη δημιουργία δικού της CD. Έχει δουλέψει στο “Voice music Hall” και στο ” Ασμάτειον ” στη Λευκωσία.

H Έλενα σπουδάζει μουσική και jazz voice στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Αυτό το κορίτσι σίγουρα θα συνεχίσει να μας εμπνέει  με τη λάμψη της και τη φωνή της.

5
Αίμιλη Χαραλάμπους – Τhe voice 1

Η Αίμιλη “μάγεψε” το κόσμο με την ανατριχιαστικά καλή της ερμηνεία στα blind auditions του The voice . H τότε 16χρονη και σήμερα 19 χρονη φωνάρα από το Παραλίμνι, εντυπωσίασε στο ελληνικό show, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια από τους κριτές.

Όλα οφείλονται στα γονίδια της, αφού την υπέροχη φωνή της την πήρε από τον πατέρα της, που είναι και ο ίδιος μουσικός. H Αίμιλη σπουδάζει Professional Musicianship στο Πανεπιστήμιο του Manchester.

H ταλαντούχα Αίμιλη έκανε εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Κύπρου, αλλά και του Μanchester. Αναμφισβήτητα, το κορίτσι μας θα συνεχίσει να μας μαγεύει με τη φωνήδώρο” που έχει.

Ποια από τις πιο πάνω είναι η αγαπημένη σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending