fbpx

Όλα όσα έκαναν εντύπωση στο Euro (και δεν εννοούμε το αγωνιστικό)!

Ποδοσφαιρικά το θέαμα που πρόσφερε το Euro στην φάση των ομίλων μπορεί ο καθένας να το κρίνει ανάλογα και με το τι ανέμενε από αυτό. Αυτό που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι πως, ήδη, υπάρχουν αρκετά πράγματα στη Γαλλία που μας έκαναν πραγματικά εντύπωση. Από ευαίσθητους ποδοσφαιριστές που σώζουν ζωύφια μέχρι μαλλιά για κλάματα το μενού είναι, όπως θα δείτε παρακάτω, πλούσιο!

1
Barzagli, είσαι ο σωτήρας μας!

Να βλέπεις ένα ποδοσφαιριστή να σταματά την προθέρμανση του πριν από ένα σημαντικό αγώνα (για κοτζάμ Euro μιλάμε) επειδή είδε μια πασχαλίτσα και θέλησε να την σώσει κάθε άλλο παρά συνηθισμένο είναι! Και αφού ο ίδιος δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε άφησε τον φυσιοθεραπευτή να την πάρει και να την απομακρύνει από το γήπεδο για να συνεχίσει να ομορφαίνει το φυσικό περιβάλλον. Κίνηση που μόνο ένας γνήσιος Ιταλός θα μπορούσε να κάνει. Barzagli, οι απανταχού φυσιολάτρες σε ευχαριστούν!

2
Ποδόσφαιρο παίζουμε ή MMA;

Τι δείχνει η παραπάνω εικόνα; Ασφαλέστατα ρητορική η ερώτηση. Ακόμα προσπαθεί να βρει το λάθος η Puma για το πως οι φανέλες της Ελβετίας σκίζονταν σαν να ήταν από χαρτί στον αγώνα με την Γαλλία. Μα μιλάμε γα 4 φανέλες, ΤΕΣΣΕΡΙΣ!Πως να μην σου κάνει εντύπωση κάτι τέτοιο;

3
Ας μιλήσουμε για τρίχες!

Ψιλομπαίνουμε σε θέματα του Trends τώρα, αλλά αφού μιλάμε για κομμώσεις παρωδία. Μια χαρά ήταν ο Aaron Ramsey με εκείνα τα κόκκινα μαλλιά του, δείχνοντας καθαρά την αγγλοσαξωνική του καταγωγή. Ήθελε να κάνει την διαφορά όμως. Επέλεξε να κάνει τα μαλλιά του αυτό που οι κομμωτές λένε bleached (και που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία). Με διαφορά μια από τις χειρότερες επιλογές για το μαλλί σου. Ειδικά όταν σε βλέπει όλος ο κόσμος!

zozulya ukraine

Roman Zozulya. Σαν επιθετικός καλούτσικος ήταν αλλά πως να επικεντρωθείς στις ποδοσφαιρικές του ικανότητες όταν βλέπεις οτι ο άνθρωπος αρνείται να δεχθεί πως καραφλιάζει; Όπως βλέπεις και στην παραπάνω φωτογραφία, ο Ουκρανός επιθετικός αρνείται να αποχωριστεί το μπροστινό δείγμα μαλλιών του, γεγονός που απλά του χαρίζει μια θέση στον κατάλογο με τις χειρότερες κομμώσεις του Euro.

4
Αδελφοκτόνο το Euro!

Οι κύριοι που βλέπετε παραπάνω είναι οι αδελφοί Xhaka. Ακριβώς! Είναι αδέλφια που επέλεξαν να αγωνίζονται για 2 διαφορετικές χώρες. Χώρες οι οποίες (σατανική σύμπτωση, δεν μπορείτε να πείτε) έτυχε να αναμετρηθούν στους ομίλους του Euro. Ελβετία vs Αλβανία ή μήπως Granit vs Taulant Xhaka; Θα έχουν να το λένε και στα εγγόνια τους πάντως! Ειδικά ο Granit που αναδείχτηκε νικητής με την χώρα του!

5
Οι Vikings ήταν Ισλανδοί!

Δεν την λες ποδοσφαιρική υπερδύναμη. Ίσα-ίσα που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Euro. Άσε που σε εκνευρίζουν επειδή τα επίθετα τους έχουν την ίδια κατάληξη (-rson). Δεν μπορείς,όμως, να μην βγάλεις το καπέλο σε μια χώρα που με πληθυσμό 329.100 ψυχές (το 1/3 του αντίστοιχου της Κύπρου για να καταλάβετε το μέγεθος) όχι μόνο πήγε στο Euro αλλά με το καλό ποδόσφαιρο (σύμφωνα με τις δυνατότητες τους) που παίζουν πέρασαν και στην φάση των 16. Αποτελούν παράδειγμα για μας και το πως μπορούμε να φτάσουμε και εμείς σε μεγάλη διοργάνωση. Μαζί με την Ουγγαρία και την Βόρειο Ιρλανδία είναι οι μεγάλες εκπλήξεις της διοργάνωσης!

Σαν τους Ιρλανδούς κανένας!

Σε ένα τουρνουά που σημαδεύτηκε από πολύ σοβαρά επεισόδια, οι Ιρλανδοί έδειξαν το πραγματικά όμορφο πρόσωπο του οπαδισμού! MVP της διοργάνωσης ότι και αν γίνει παρακάτω, με κινήσεις σαν του πιο πάνω βίντεο κέρδισαν τον θαυμασμό και την αγάπη όλου του φίλαθλου κόσμου! Με μια καλώς εννοούμενη τρέλα απολαμβάνουν τους εαυτούς τους και φροντίζουν να κάνουν το ίδιο και οι γύρω τους! Μάγκες!

Δείτε επίσης: Οι κορυφαίες διαφημίσεις του Euro 2016! (videos)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending