fbpx

Μάθε πώς να επιλέξεις το κατάλληλο αθλητικό παπούτσι για ‘σένα!

Αν μέχρι σήμερα νομίζατε ότι οι επαγγελματίες αθλητές απλά αγοράζουν ότι πιο ακριβό υπάρχει, χωρίς να βλέπουν άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, κάνετε λάθος! Το κάθε πόδι θέλει το δικό του παπούτσι και κάτι τέτοιο δεν ισχύει μόνο για τους αθλητές αλλά για όλους μας.

1
Πλάτος

Υπάρχει ο ‘μύθος’ του όταν φοράς λίγο πιο πλατιά παπούτσια, τότε θα πάθεις πλατυποδία. Ε λοιπόν, όχι μόνο δεν ισχύει αλλά το παπούτσι επιβάλλεται να είναι λίγο πιο πλατύ για να είναι πιο ελεύθερο το πόδι σας.

2
Μήκος

Μην αγοράζετε ποτέ πιο μικρά παπούτσια για οποιοδήποτε λόγο. Τα πόδια σας πρέπει να είναι άνετα ειδικά όταν τρέχετε, αλλιώς θα σας δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα κατά την επιτάχυνση και την επιβράδυνση.

3
Φτέρνα

Η φτέρνα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πόδι. Όταν δοκιμάζετε παπούτσι πρέπει να νοιώθετε χαλαρή εώς εντάξει την φτέρνα σας αλλιώς θα σας πονάει καθόλη την διάρκεια που γυμνάζεστε.

4
Δοκιμή

Μην δοκιμάζετε τα αθλητικά σας παπούτσια με το να στέκεστε απλώς μπροστά από την καθρέφτη του καταστήματος. Δοκιμάστε να περπατήσετε, κάντε και ένα ελαφρύ τροχάδι (αν υπάρχει χώρος) ή κινήσεις που συχνά κάνετε στη διάρκεια της μέρας και μετά να αποφασίσετε.

5
Ο κανόνας των ‘μην’

Μην επιλέγετε αθλητικά παπούτσια μόνο και μόνο για το στυλ τους, μην αγοράζετε αθλητικά παπούτσια απλά επειδή είναι φτηνά. Πολλές φορές είναι καλύτερα να πληρώσετε κάτι παραπάνω για απολαμβάνετε άνετο περπάτημα.

6
Ζητήστε την κατάλληλη εξυπηρέτηση!

Κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει, ούτε θα σας πει χαζούς. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ο καθένας θέλει διαφορετικό παπούτσι. Οπότε μην διστάσετε να μιλήσετε ελεύθερα στο άτομο που σας εξυπηρετεί και να ζητήσετε βοήθεια.

Όλα τα μοντέλα που βλέπετε στις φωτογραφίες θα τα βρείτε στα καταστήματα Prive Sports. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.privesports.com.cy ή τη σελίδα του Prive Sports στο Facebook.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending