fbpx

Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας

Ακολουθεί ενημέρωση σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας των ΑΕΚ, Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ και Νέας Σαλαμίνας.

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η τέταρτη βδομάδα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στην ομάδα της Λάρνακας με την διάθεση, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, να συνεχίζεται σε σταθερά καλούς ρυθμούς. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση των κιτρινοπρασίνων “συνεχίζουμε δυνατά για γεμάτο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι”.

AEK LARNAKA

Ανόρθωση: Μέχρι τις 15 Ιουλίου παρέτεινε η διοίκηση της βαρωσιώτικης ομάδας, την προθεσμία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας των περσινών κατόχων με έκπτωση 10%. Τονίζεται, παράλληλα, πως σε συνδυασμό με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, προσφέρεται και το βιβλίο Ιστορίας του Συλλόγου «Ένας Αιώνας Ανόρθωσις Αμμοχώστου» στην προνομιακή τιμή των €50. Παράλληλα, εισιτήρια διαρκείας διατίθενται και διαδικτυακά στο anotickets.com

diarkeias anorthosis

ΑΠΟΕΛ: Ξεκίνησε από τις 27/6 η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας των γαλαζοκιτρίνων μέσω διαδικτύου ενώ από χθες, Παρασκευή, εισιτήρια διαρκείας διατίθενται και στο νέο, ανακαινισμένο Orange Shop.

apoel season

Νέα Σαλαμίνα: Ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη, 29 Ιουνίου, “με επιτυχία η παγκύπρια εξόρμηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας” Αμμοχώστου με τη συνάντηση των οπαδών και φίλων της ομάδας της επαρχίας Πάφου.

salamina season

Οι συναντήσεις μας σε Παραλίμνι, Λευκωσία, Λεμεσός, Πάφος αγκαλιάστηκαν από τους φίλους της ομάδας και έστειλαν ενθαρρυντικά μηνύματα όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο” όπως τονίζεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της ερυθρολεύκων. Τα χρήματα, που παίρνει η βαρωσιώτικη ομάδα, από τα διαρκείας είναι ανάμεσα στους ελάχιστους πόρους που έχει την περίοδο του καλοκαιριού με την διοίκηση της προσφυγικής ομάδας (όπως και οι περισσότερες ομάδες αυτή την περίοδο) να εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους ανανέωσαν ή αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας περιμένοντας, παράλληλα, ακόμα περισσότερη ανταπόκριση καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας

της ΑΕΚ

της Ανόρθωσης

του ΑΠΟΕΛ

της Σαλαμίνας

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending