fbpx

Τι έκαναν οι ομάδες αυτή τη βδομάδα;

Μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε συνοπτικά όλα τα νέα των ομάδων ΑΕΚ, Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ και Νέας Σαλαμίνας μέχρι σήμερα το πρωί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα βδομάδα από όλες τις απόψεις. Μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, ευρωπαϊκά παιχνίδια και άλλες εκδηλώσεις όλα στο παρακάτω άρθρο.

ΑΕΚ – Μεγάλη κινητικότητα στην ομάδα της Λάρνακας την βδομάδα που μας πέρασε. Πέρα από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα απέναντι στην Folgore του Σαν Μαρίνο, οι Λαρνακείς ανακοίνωσαν και επίσημα τον νέο τους προπονητή, Imanol Idiakez, που τέλειωσε τις υποχρεώσεις του με την ισπανική Lleida και ανέλαβε, ήδη, τα καθήκοντα του. Παράλληλα, οι κιτρινοπράσινοι ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας με τους Χριστόφορο Κούρτη και Βασίλη Χατζηγιαννακού αλλά και τις μεταγραφές των Rubén Miño Peralta και Acorán Barrera Reyes. Επίσης, ανακοινώθηκαν τα ταξιδιωτικά πακέτα για το ταξίδι στο San Marino για τον επαναληπτικό με την Folgore, το τριήμερο 28-29/6 και 1/7 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία δοκιμαστικά στην ακαδημία της ΑΕΚ με την ομάδα της Λάρνακας, τέλος,  να συμμετέχει και στην αθλητική ημερίδα της Αμερικάνικης Ακαδημίας.

Ανόρθωση – Γεμάτη και για τους Βαρωσιώτες η βδομάδα αυτή. Στα διοικητικά, οι ζυμώσεις απέφεραν καρπούς με τον Χαράλαμπο Μανώλη να αναλαμβάνει, τελικά, να δημιουργήσει συνδυασμό για την διοίκηση του σωματείου τον οποίο θα παρουσιάσει αύριο, Δευτέρα 4/7 με τον Χρίστο Πουλλαΐδη να αναλαμβάνει την προεδρία της εταιρείας. Το γεγονός που τράβηξε για τα καλά τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, ήταν η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Λαΐφη στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Παράλληλα, κινητικότητα υπήρξε και στα θέματα προγραμματισμού με τους κυανόλευκους να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας τους με τον Αντρέα Κίττο (που συνεχίζει στην ΑΕΛ) και τον Razak Nuhu. Αντικαταστάτης του Γκανέζου αριστερού ακραίου αμυντικού θα είναι ο Guilherme Oliveira Santos που ανακοινώθηκε επίσημα την την Παρασκευή. Αξιοσημείωτη είναι και η προσπάθεια της μπασκετικής Ανόρθωσης με το 1ο Basketball Development Clinic με συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Παναγιώτης Φασούλας. Τέλος, ξεκίνημα στη νέα χρονιά κάνει αύριο, Δευτέρα, η Κυρία με την έναρξη της προετοιμασίας και την πρώτη προπόνηση.

ΑΠΟΕΛ – Βδομάδα με μπόλικο ενδιαφέρον και στον ΑΠΟΕΛ που επέστρεψε στην Κύπρο μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία το βράδυ της Πέμπτης. Στα 2 τελευταία φιλικά επι πολωνικού εδάφους, οι γαλαζοκίτρινοι γνώρισαν την ήττα από την Lechia Gdansk (2-1) ενω εξήλθε ισόπαλο 1-1 με την FC Viitorul. Οι πρωταθλητές, παρουσίασαν και την εκτός έδρας εμφάνιση τους για την σεζόν 2016-17 ενώ ανακοινώθηκε και επίσημα ο Renan Bressan. Τέλος, ανακοινώθηκε φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα την ερχόμενη Τρίτη, 5/7 στις 20.00 στο Δασάκι της Άχνας.

Νεά Σαλαμίνα – Στην έτερη ομάδα της Αμμοχώστου, την βδομάδα που μας πέρασε ανακοινώθηκε ο Matias Enrique Abelairas ενώ χθες, Σάββατο, πραγματοποιήθηκε η φιέστα των ακαδημιών και της ομάδας darts. Εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν και 2 εθελοντές, μέλη των οργανωμένων οπαδών των ερυθρολεύκων, Red Rebels, για την συνδρομή τους στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγίας στη Σολέα. Αύριο, Δευτέρα, βάζουν μπροστά τις μηχανές και στη Σαλαμίνα με την πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί και η τόμπολα της πετοσφαιρικής ομάδας στο σωματείο της Καρμιώτισσας στη Λεμεσό.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending