fbpx

Ακμή: Μάθε γιατί βγαίνει σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπό σου!

Η ακμή είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο για όλες εμάς τις γυναίκες. Κάποιες από εμάς αντιμετωπίζουν μικρότερο πρόβλημα με την ακμή και κάποιες άλλες υποφέρουν από επίμονη ακμή.

Ήξερες όμως ότι η ακμή σε διαφορετικά σημεία του προσώπου προκαλείται από διαφορετικούς παράγοντες; Αν το ψάξουμε καλύτερα μπορεί να βρούμε την λύση που θα βάλει τέλος στην ακμή!

1
Μέτωπο

Η ακμή στο μέτωπο, προκαλείται κυρίως από την κατανάλωση κόκκινου κρέατος και λιπαρών φαγητών, όπως και από το αλκοόλ. Προσπάθησε να μειώσεις αυτές τις τροφές από την διατροφή σου και κάνε μια αποτοξίνωση με τσάι και νερό.

2
Μάγουλα 

Η ακμή στα μάγουλα οφείλεται κυρίως στην κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων και ζάχαρης. Ταυτόχρονα, οι καπνιστές τείνουν να εμφανίζουν ακμή σε αυτό το σημείο πιο συχνά. Επίσης αν κοιμάσαι σε λερωμένο μαξιλάρι να ξέρεις ότι ο λόγος που έχεις ακμή στα μάγουλα είναι αυτός.

3
Μύτη

H ακμή στη μύτη σχετίζεται με παθήσεις της καρδιάς όπως και την κακή κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, το stress μπορεί να είναι ένας από τους παράγοντες για την εμφάνιση της ακμής στη μύτη.

4
Πιγούνι

To πιγούνι, είναι ένα από τα πιο συχνά σημεία που εμφανίσουμε ακμή και η οποία οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές. Επίσης, οι ορμόνες τις περιόδου, σου προκαλούν ακμή στο πιγούνι τις δύσκολες μέρες του μήνα.

 

Βρες κι εσύ την λύση στην ακμή σου τώρα που ξέρεις από τι προκαλείται!
 xxx

 

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending