fbpx

Τα πιο ιδανικά στέκια για νυχτερινές εξόδους στη Λεμεσό!

Η Λεμεσός θεωρείται μια από τις ιδανικότερες πόλεις για να διασκεδάσεις και να ξεφαντώσεις μέχρι τις πρωινές ώρες, πίνοντας όσο τραβά η ψυχήσου (με μέτρο πάντα)!

Αυτό το καλοκαίρι, τα ιδανικότερα στέκια που θα μπορούσες να επισκεφτείς με την δική σου παρέα, ακολουθούν πιο κάτω. Ικανοποιούν όλα τα γούστα και δεν θα σας δυσαρεστήσει ΚΑΝΕΝΑ σε καμία περίπτωση.

H Λεμεσός θεωρείται δίκαια η πόλη της καλοπέρασης και του γλεντιού
και θα το δεις πιο κάτω:

 

1
Guaba

Το αγαπημένο στέκι των περισσότερων νεαρών Κυπρίων (και των ξένων επισκεπτών). Ήξερες ότι ψηφίστηκε πρόσφατα στα 100 καλύτερα clubs του κόσμου; Πήρε την 13η θέση! Δεν υπάρχει άτομο πιστεύω που να μην έχει πατήσει εκεί! Απλώς πρόσεχε να μην ξεκουφάνεις από τη δυνατή μουσική.

2
7 Seas Music Bar

Ένα από τα καλύτερα clubs κατά την άποψή μου, που υπάρχουν στη Λεμεσό. Πολύ κοντά στο ΤΕΠΑΚ, έτσι όσοι φοιτητές το προτιμήσουν, γλυτώνουν και την ταλαιπωρία του ψαξίματος χώρου στάθμευσης, πηγαίνουν με τα πόδια. Η εξυπηρέτηση άψογη, όπως και η διακόσμηση!

3
Πλατεία Σαριπόλου

Κερδίζει όλο και περισσότερο τις καρδιές των Κυπρίων. Το γεγονός ότι σφύζει από ζωή τις νυχτερινές ώρες, το αποδεικνείει! Υπάρχουν και τόποι για φαγητό, ανοικτά μέχρι τις πρωινές ώρες, για όποιον θέλει να τσιμπήσει κάτι πριν να φύγει από την πλατεία. Εκτός από το καλοκαίρι, δεν φεύγει ο κόσμος από εκεί ακόμα και τις κρύες μέρες του χειμώνα!

4
Dolce Club

Ανοικτό club, με ωραίο design που προσελκύει και αρκετούς τουρίστες. Μπορείς να το δοκιμάσεις χειμώνα-καλοκαίρι.

5
Retro Club Metropole

Ξεχωριστό για το ιδαίτερο στυλ του και τα τραγούδια του. Οι χορευτικές σου ικανότητες μπορούν να συναγωνιστούν πολλούς. Υπάρχουν φωτογραφίες διάφορων τραγουδιστών στους τοίχους, κάνοντας σε να νιώθεις ότι συγχρονίζονται μαζί σου με τον ίδιο ρυθμό που χορεύεις.

Προβληματίζεσαι σε ποιο απ’ όλα να πας απόψε; Εγώ θα πρότεινα μια βόλτα σε όλα!

Περνάμε καλά! Η ζωή θέλει διασκέδαση!

 

Δες επίσης: Θες ένα αξέχαστο καλοκαίρι; Οι 6 καλύτερες προτάσεις για να δοκιμάσεις φέτος!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending