fbpx

Οι 6 σημαντικές λεπτομέρειες στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση του πρωταθλήματος της περιόδου 2016-17 με πλούσιο απόηχο και αρκετά στοιχεία που αξίζουν την προσοχή μας.

1
Τρίτη συνεχόμενη πρεμιέρα με ντέρμπι για την Ανόρθωση

Την περίοδο 2014-15 η ομάδα της Αμμοχώστου είχε αντιμετωπίσει την Ομόνοια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Πέρσι, οι Βαρωσιώτες αντιμετώπισαν την ΑΕΛ ενώ φέτος η κληρωτίδα έφερε την Κυρία αντιμέτωπη με τον ΑΠΟΕΛ!

2
Δυο συνεχόμενες εξορμήσεις στο ΓΣΠ ο Ερμής

Την 3η αγωνιστική θα παίξει για πρώτη φορά εντός έδρας ο Ερμής αφού στις 2 πρώτες αγωνιστικές αντιμετωπίζει Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

3
Εκτός έδρας στην πρεμιέρα οι 2 από τις 3 νεοφώτιστες

Καρμιώτισσα και Αναγέννηση Δερύνειας ξεκινούν την χρονιά τους στην Α’ Κατηγορία με αποστολές εκτός έδρας. Άρης (στο μίνι λεμεσιανό ντέρμπι) για τους Πολεμιδιώτες, ΑΕΛ για τους πράσινους της Δερύνειας. Αντίθετα, η πρωτάρα (όπως και η Καρμιώτισσα) στην Α’ Κατηγορία, ΑΕΖ θα αναμετρηθεί με τον Εθνικό στο Δασάκι στο ιστορικό πρώτο της παιχνίδι στην κατηγορία των μεγάλων.

4
Τελειώνει με ντέρμπι ο Απόλλωνας και η Ομόνοια

ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση θα είναι οι αντίπαλοι των γαλάζιων τις 2 τελευταίες αγωνιστικές ενώ οι πράσινοι αντιμετωπίζουν ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ!

5
Καυτή η 13η (και 26η) αγωνιστική!

Με αγωνία θα περιμένουν την τελευταία αγωνιστική οι ποδοσφαιρόφιλοι αφού θα υπάρχουν 2 ντέρμπι, και τι ντέρμπι! Από τη μια, το κλασικό, παραδοσιακό ντέρμπι των αιωνίων Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας – Ανόρθωση.

6
Ντέρμπι Λευκωσίας – Λεμεσού την 12η αγωνιστική!

ΑΕΛ – Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής. Λευκωσία – Λεμεσός ή Λεμεσός – Λευκωσία σε απευθείας (ποδοσφαιρική) σύγκρουση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending