fbpx

Οι περιπέτειες του “Αγαπούλα”… και του Πίου! (video)

Πριν μερικά χρόνια είχε κάνει πάταγο διαφήμιση γνωστού (ελληνικού) δικτύου τηλεπικοινωνιών με τον Πίου, το μαύρο πιστόλι. Ήταν τότε, που στην μόδα ήταν και ο ύμνος “Το πουλάκι τσίου” με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μικρός πανικός, όπως, πιθανότατα, θυμάστε.

Ο πραγματικός πρωταγωνιστής, όμως, της συγκεκριμένης διαφήμισης ήταν ο πρόεδρος, γνωστός και ως “Αγαπούλας“. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, που τον υποδύεται ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης, έλαβε μέρος και σε άλλες διαφημίσεις του συγκεκριμένου δικτύου, προκαλώντας κύματα γέλιου.

Γιατί τι γίνεται άμα μια διαφήμιση συνδυάζει ποδόσφαιρο και χιούμορ; Επιτυχία που κάνει μπαμ! Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, χωρίς επιπλέον καθυστέρηση τις περιπέτειες του Αγαπούλα!

1
Έτσι ξεκίνησαν όλα!

Η πρώτη γνωριμία, η πρώτη αγάπη (και παντοτινή). Εδώ ήταν που καθιερώθηκε η ατάκα του “αγαπούλα”, η Φενέρμπαχτσε έγινε Φαναρμπαχτσε, ο Πίου ήταν ο “σέντερ φορ που θα καθαρίσει” αφού “βάζει γκολ από τα αποδυτήρια” με την διαφήμιση να είναι γεμάτη και από άλλες σπαρταριστές ατάκες. Παράλληλα, είναι και επίκαιρη με τον Πρόεδρο να προτρέπει τον κόσμο να πάρει εισιτήρια διαρκείας.

2
Ο Αγαπούλας στη φυλακή!

Η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι πιο παλιά από αυτή του Πίου. Εδώ ο Πρόεδρος είναι φυλακή για στημένα (η απόλυτη ποδοσφαιρική σάτιρα, όχι μόνο του 2011 αλλά και στο σήμερα) και παίζει ping – pong στις ατάκες με τον δικηγόρο του. “Πες του τόσο πολύ που κελαήδαγε στο τηλέφωνο, οι κασέτες του είναι πιο πολλές και από του Γιάννη Πάριου” και “Αγαπούλα, την κουκούλα” θα σας ρίξουν στα πατώματα!

3
Ο Αγαπούλας έχει υπογράψει συμβόλαια και συμβόλαια, γατάκια!

Ο Πρόεδρος θέλει να ρίξει το ενοίκιο στο γήπεδο και 2 δικηγοράκια της πλάκας του κάνουν εξυπνάδες! Μα δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; O Αγαπούλας έχει υπογράψει συμβόλαια και συμβόλαια, κύριοι! Εδώ και αν πέφτουν βροχή οι ατάκες “Πέσε για να πέσω”, “εμφάνιση Συγγρού” και άλλες πολλές σε μια διαφήμιση – αριστούργημα!

4
Όλοι στο λεωφορείο για τον Πρόεδρο!

Είμαστε στο 2014. Είναι χρονιά Μουντιάλ και ο Πρόεδρος κάνει … παιχτομάζωμα για την ομάδα γυρίζοντας ΟΛΗ την Ελλάδα. Διαιτητές, πρόβατα και τουρίστριες έχουν θέση στο λεωφορείο γιατί ” όλοι χωράνε στο πούλμαν”. Highlight της διαφήμισης ο Πίου σε ρόλο σωφέρ ενώ οι ατάκες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς “Τόσα γίδια έχω, το πρόβατακι θα μας χαλάσει;”  όπως και οι ποδοσφαιρικές ατάκες ” όπου υπάρχει παράγκα, υπάρχει και καλό ποδόσφαιρο”. Θεούλης ο Αγαπούλας!

5
Κεντάει ο Πρόεδρος για πάρτι του Αντωνίου!

Τι; Δεν βάζει τον Αντωνίου ο προπονητής; Έχει ράμματα για τη γούνα του ο Αγαπούλας! Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως μέσα σε ένα βίντεο 4 λεπτών χωράει τόσο πολύ γέλιο αφού Πρόεδρος και προπονητής ρίχνουν τις ατάκες απανωτά, χωρίς έλεος! Και όλα αυτά για να παίξει ο Αντωνίου που “αλλού κοιτάει και αλλού πασάρει”!

6
Ο Αγαπούλας ringtone!

Εδώ τα λόγια είναι περιττά! Με τέτοιο ringtone δεν απαντάς ποτέ το τηλέφωνο! Γιατί; Άκου και θα καταλάβεις… Αγαπούλα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending