fbpx

Οι 10 καταστάσεις που ήδη πεθυμάς αν συγκατοικούσες στις σπουδές σου!

Συγκατοίκηση. Μια λέξη, αλλά 1000 εικόνες τζιαι αναμνήσεις. Το πρώτο πράμα που εν να ακούσεις πριν να πάεις για σπουδές, εκτός που το “να διαβάζεις αγάπη μου“, είναι να προσέξεις με ποιους θα συγκατοικήσεις τζιαι τι παρεές θα κάμεις τζιαμέ που εν να πάεις.

Τούτο συμβαίνει γιατί 9 στις 10 συγκατοικήσεις στο τέλος καταλήγουν σε τσακωμούς τζιαι ιστορίες για… βραζιλιάνικα. Ειδικά άμαν έσσιει να κάμει με γυναίκες (είμαστε λλίο πιο ιδιότροπες που τους άντρες – please don’t kill me).

Που την άλλη όμως, αν καταφέρεις τζιαι έβρεις τα κατάλληλα –τζιαι κατά τη γνώμη μου ιδανικά– πρόσωπα για τη συγκατοίκηση, τότε οι αναμνήσεις που θα αποκτήσεις ένεν μόνο ιστορίες για βραζιλιάνικα, αλλά εν αρκετές για να γράψεις ολόκληρη σειρά βιβλίων.

Πάμε να δούμε όσα ζεις όταν συγκατοικείς ενώ σπουδάζεις!

 

1
Ξυπνάς κάθε μέρα το πρωί τζιαι ξέρεις πως έσσιεις τους φίλους σου μέσ’ στο σπίτι.

Τι πιο ωραίο πράμα; Ξέρεις πως ποττέ εν θα είσαι μόνος σου, πάντα εν να έσσιεις 2 πελλούς τζιαμέ να σε ακούν τζιαι να σου διούν σημασία – ειδικά για ό,τι βλακεία θέλεις να συζητήσεις.

2
Είσαι που τους τυχερούς τζιαι εν να φκεις ραντεβού.

Καταρχάς, ακούεις τον εξάψαλμο γιατί να φκεις ραντεβού, αφού οι υπόλοιπες εν να μείνουν σπίτι -επειδή εν έχουν γκόμενο (έσσιει τζιαι κανένα 10λεπτο κλάμα δαμέ). Μετά, πρέπει να δεις τι εν να φορήσεις.

Δεν υπάρχει καλύτερος σύμβουλος μόδας που τους συγκάτοικους σου σε έτσι περίπτωση. Πρέπει να είσαι τέλεια, τζιαι δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος που το συγκάτοικο σου για να σου το επιβεβαιώσει.

3
Εν να μεν έρτεις πίσω που το ραντεβού; Περιμένουν σε ως τες 5 το πρωί αν χρειαστεί.

Πρέπει να τους πεις τι έγινε. Τζιαι εν σε κανεί η νύστα σου (λογικά ήπιες τζιαι 1 -2 ποτούθκια), αλλά εν να κάτσεις τζιαμέ να τους πεις τα πάντα, με ούλλες τις λεπτομέρειες, χωρίς να αφήκετε τίποτε πίσω.

4
Πολλές φορές έτυχε να μεν έχετε σχέδια για εξόδους, αλλά εν σας κόφτει.

Κάθεστε σπίτι με ένα μπουκάλι κρασί ή μπυρούες τζιαι αναλύετε τα πάντα. Ότι σας περάσει που το νου.

Ξεκινάτε που τα κουτσομπολιά της ημέρας τζιαι τα κους-κους του Facebook, τζιαι καταλήγετε στη… δημιουργία του σύμπαντος τζιαι γιατί ο καναπές του σαλονιού εν κόκκινος!

5
Τις υπόλοιπες φορές, που εν να φκείτε έξω, εν δεδομένο ότι μια (αν όι ούλλες) εν να γίνει χάλια που το ποτό.

Δαμέ φαίνεται ο καλός συγκάτοικος – Έτσι λαλούν. Έσσιεις κάποιον να σε κρατά την ώρα που είσαι πάνω που την τουαλέτα, γιατί προφανώς εν το πολλοσηκώνεις το ποτό.

Εμένα πάντως, στη δική μου περίπτωση, εκάθουνταν χαμέ φυρμένες που το γέλιο.

6
Τζιαι εννοείται πως στο hangover της Κυριακής επιβάλλεται συζήτηση

Πρέπει να αναλυθούν τα ρεζιλίκια της προηγούμενης νύχτας. Στο τέλος φταίει η μια την άλλη, που την άφηκε να φκει εκτός ελέγχου.

7
Το καθάρισμα του σπιτιού, που αγγαρεία, μετατρέπεται σε μίνι-συναυλία

Αφού η καθεμιά έσσιει τις υπευθυνότητες της, η μουσική εν στο φουλ, ώσπου να μεν ακούει η μια την άλλη τζιαι το σπίτι καθαρίζεται που γωνιάς μέσα σε 2 ώρες ασταμάτητου χορού τζιαι τραγουδιού.

8
Ένας σωστός συγκάτοικος πρέπει να ξέρει να κάμνει τζιαι τον ψυχολόγο.

Γιατί, κάθε ερωτική απογοήτευση εν μπορεί να ξεπεραστεί που μόνη της. Ο συγκάτοικος σου θα κάτσει να σε ακούσει με τις ώρες, εν να σου μιλήσει, εν να σε συμβουλέψει.

Εν να κλάψει μαζί σου τζιαι εννοείται πως εν να κάμει τα πάντα για να σε κάμει να νιώσεις καλύτερα. Γιατί έτσι πρέπει.

Θα σου δώκει τζιαι κανένα πάτσο να φέρεις το νου σου άμαν χρειαστεί.

9
Πού εν να έβρεις άλλο πελλό να θέλει να κάτσει μαζί σου που το πρωί ως τη νύχτα για σειρές;

Να είσαστε πάνω σε ένα καναπέ, να θωρείτε ούλλες τις σειρές του κόσμου τζιαι να παραγγέλλετε ότι υπάρχει σε delivery; Τζιαι άμαν λαλώ που το πρωί ως την νύχτα, εννοώ το, αφού έννεν μια τζιαι 2 φορές που ολόκληρες σεζόν ετελειώσαν σε μια μέρα μόνο.

Στο τέλος, εν να λείψουν τζιαι οι σειρές, τζιαι εν να καταντήσετε να θωρείτε  τη… “Μαρία της Γειτονιάς” . Εν υπερβάλλω, συμβαίνει σε πολλούς.

10
Το πιο σημαντικό που θα πεθυμήσεις που τη συγκατοίκηση εν τους ίδιους τους συγκάτοικους σου!

Αφού τωρά πλέον εν θεωρούνται απλά συγκάτοικοι, αλλά κάτι ανάμεσα σε αδερφούς-κολλητούςς.

Γιατί όπως λαλούν πολλοί, οι φιλίες που γεννιούνται στα φοιτητικά χρόνια εν εκείνες που θα αντέξουν για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Η πιο ωραία εμπειρία στα φοιτητικά σου χρόνια!

Θες να συγκατοικήσεις κι εσύ σύντομα στην Αγγλία; Βρες την κατάλληλη κατοικία για εσένα μέσω της Student lettings!

Επικοινώνησε στο 22785027 ή μπες στη σχετική ιστοσελίδα: www.studentletsuk.com συμπληρώνοντας τη σχετική online φόρμα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending