fbpx

Τα καλύτερα στέκια για νυχτερινές εξόδους στη Λάρνακα!

Καλοκαιράκι και θες να βγεις να ξεφαντώσεις; Ή πάλι σκέφτεσαι να βγεις βραδάκι αλλά θες ποτό και χαλαρή μουσική;

Η Λάρνακα έχει πολλά να σου προσφέρει όσον αφορά τη διασκέδαση. Ψάξαμε και σου προτείνουμε τα καλύτερα στέκια για το βράδυ.

Ποια είναι λοιπόν τα καλύτερα στέκια για
νυχτερινές εξόδους στη Λάρνακα;

 

1
XS Night & Day Club

Το XS Day and Night Club θεωρείται από τα πιο ωραία clubs στο Μακένζυ. Φέτος επέστρεψε ανανεωμένο και πανέτοιμο να ικανοποιήσει κάθε γούστο, αφού διαθέτει μεγάλη ποικιλία από coctails, αλλά και επιλεκτικά φαγητά.

2
Ammos Beach Bar

Θεωρείται ένα από τα top bar clubs του Μακένζυ όσον αφορά τη διασκέδαση. Το Ammos Beach Bar σε ένα μεγάλο  ανοιχτό χώρο, με ψηλά τραπεζάκια και καρέκλες, υπόσχεται μουσική σε δυνατούς ρυθμούς για πολύ χορό και φυσικά.. πολλή διασκέδαση!

3
Bolivar House

Το Bolivar House είναι το νέο απόκτημα της Λάρνακας. Μπορείς να απολαύσεις μία ποικιλία από επιλεκτικά coctails και νόστιμα φαγητά με θέα τη θάλασσα. Ζεστή ατμόσφαιρα και φωτισμός,καθώς και μουσική από γνωστούς Djs.

4
Dstrkt

Το Dstrkt είναι το νεότερο cafe-bar που στολίζει την πλατεία Ερμού της Λάρνακας. Είναι ένας μεγάλος και εντυπωσιακός χώρος –για καφεδάκι αλλά και ποτό– που υπόσχεται να κάνει τα βράδια σας ξεχωριστά. Ο ιδιαίτερος φωτισμός με τα χαρακτηριστικά φωτιστικά αποτελούν σήμα κατατεθέν του μαγαζιού. Το κεντρικό μπαρ που στολίζει το μαγαζί, υπόσχεται να φροντίσει για ό,τι επιθυμείς να πιεις.

5
Λαϊκή Γειτονιά

Η Λαϊκή Γειτονιά απέκτησε ξανά ζωή τον τελευταίο καιρό με πολλά χαρακτηριστικά cafe bars -όπως το Stories (στην πιο πάνω εικόνα), Mukta (στην πιο κάτω εικόνα), Old Market Street – τα οποία υπόσχονται χαλαρή μουσική, άφθονο ποτό και φυσικά..ναργιλέ!

bAR-770x533

Στη Λαϊκή Γειτονιά μπορείς να βρεις επίσης το Savino Live και το Avalon, για πιο έντεχνες live μουσικές βραδιές, που υπόσχονται να κάνουν το καλοκαίρι σου ξεχωριστό!

6
Lush Beach Bar Resto

Το Lush Beach Bar Resto αποτελεί κι αυτό ένα πολυσύχναστο club του Μακένζυ. Ξεχωρίζει για τις καταπληκτικές Greek-Νight Κυριακές!

Αυτά είναι τα καλύτερα στέκια για αξέχαστες νυχτερινές εξόδους στη Λάρνακα.

Εμείς τα δοκιμάσαμε. Εσύ;

 

Δες επίσης: Τα πιο ιδανικά στέκια για νυχτερινές εξόδους στη Λεμεσό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending