fbpx

5 πράγματα που δεν ξέρεις για το φαντασμαγορικό fashion show του οίκου Fendi!

Μια εβδομάδα μετά την παρουσίαση του “Legends and Fairy tales” Fendi Catwalk κι εμείς ακόμα μιλάμε -στην συγκεκριμένη περίπτωση γραφούμε- για αυτό!

O Karl Lagerfeld το είχε δηλώσει εξαρχής ότι το defile για τα 90χρόνα του ιταλικού οίκου θα είναι κάτι φαντασμαγορικό. Το είπε και το έκανε λοιπόν!

Τα μοντέλα φορώντας εκπληκτικές δημιουργίες του οίκου περπάτησαν επάνω στην γυάλινη πασαρέλα η οποία δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ότι περπατούσαν πάνω στο νερό της Fontana’s di Trevi.

Τα περισσότερα τα ξέρετε είμαι σίγουρη γι’αυτό το show από τις τόσες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν. Υπάρχουν όμως 5 πράγματα γι’ αυτό το φαντασμαγορικό show που ίσως δεν τα ξέρετε:

1
Η σχέση του show με τη Disney

fendi 6

To show ήταν εμπνευσμένο από τη δουλειά του Δανού εικονογράφου Kay Nelsen, o οποίος εικονογράφησε βιβλία του Χανς Κρίστιαν Άντερσον το 1914 και μετέπειτα συνεργάστηκε με την Disney.

2
Οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν από το Παρίσι στη Ρώμη με αεροπλάνα ειδικά γι’ αυτούς!

Μιας και τα Haute Couture defilè γίνονται στο Παρίσι και κατ’ εξαίρεση θα γινόταν το Fendi Catwalk στην Ρώμη, ο Karl Lagerfeld φρόντισε με ναυλωμένα αεροπλάνα σε μια all first class πτήση Παρίσι-Ρώμη να μεταφέρει όλους τους καλεσμένους.

3
Τα φορεμάτα ήταν ζωγραφισμένα στο χέρι.

4
Ξοδεύτηκαν περίπου 2,3 εκατομμύρια δολάρια

Ο οίκος Fendi για να εξασφαλίσει άδεια να γίνει το show στην Fondana di Trevi ξόδεψε περίπου 2,3 εκατομμύρια δολάρια τα όποια χρησιμοποιήθηκαν για την αναστήλωση του μνημείου.

5
Πόσες επιχειρήσεις έκλεισαν εκείνη τη μέρα; 

Για τις ανάγκες του fashion show έκλεισαν 97 επιχειρήσεις γύρω στην περιοχή.

Δες επίσης: Παραμυθένια φορέματα από την εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending