fbpx

Tα 4 ζευγάρια κυπριακών σειρών που εν θα ξιάσουμε ΠΟΤΕ! (Part 2)

Mετά το 1ο μέρος με τα ζευγάρια κυπριακών σειρών που δεν θα ξεχάσουμε, έρχεται και η συνέχεια!

Πολλά είναι τα ζευγάρια που πέρασαν από τις κυπριακές σειρές που βλέπαμε. Ήδη κάναμε την αρχή, αλλά είναι δύσκολο να τα αναφέρουμε όλα.

Ακολουθούν τα υπόλοιπα πιο αγαπημένα μας:

 

1
Ρίκκος Μάππουρος και Πέπα – “Βουράτε γειτόνοι”

Aξέχαστο και δικαιωματικά το “Ζευγάρι Θρύλος” της κυπριακής τηλεόρασης, ο Ρίκκος τζιαι η Πέπα. Νομίζω οι περισσότεροι από εμάς εφυρνούμασταν που τα γέλια μαζί τους (τζιαι ακόμα φυρνούμαστε). Χαρακτηριστικό του Ρίκκου ήταν το τσιγκουνιλίκκι του τζιαι οι ατάκες που έφκαλε για να το δείξει τζιαι της Πέπας. Η πιο γνωστή:

Έσσιει κούσπο στο Μιτσερό!

Βασικό χαρακτηριστικό της Πέπας ήταν το αξέχαστο “μαδράτζι“. Κανένας μας εν θα ξιάσει να βουρά η Πέπα με το μαδράτζι, όποτε έκαμνε κάτι ο Ρίκκος, για να τον δέρει, φωνάζοντας: “Ρίκκοοοο ρέξε δα!” (πιστεύω η αγαπημένη σκηνή όλων μας). Λλίο-πολλά “εκλάψαμε” ούλλοι που τα γέλια μαζί τους τζιαι θα συνεχίσουμε μάλλον, γιατί εν να θωρούμε τις σκηνές τους για πολλά χρόνια ακόμα.

2
Ναστάζια και Σωκράτης – “Βουράτε Γειτόνοι”

Eίναι από τα αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια, που συμπτωματικά, είναι ζευγάρι και στη πραγματική ζωή. Χαρακτηριστικό όνειρο της Ναστάζιας ήταν πάντα ο γάμος της με το Σωκράτη. Μεγάλη της επιθυμία ήταν να φορήσει:

Νυφικό με νούρατσο τζιαι να χτυπούν οι καμπάνες τανταλάου τανταλάου!

Όμως βασικό εμπόδιο στη σχέση τους ήταν η μάμα του Σωκράτη. Γιατί; Επειδή κύριο χαρακτηριστικό του Σωκράτη μας ήταν ότι ήταν λλίον μαμμάκιας, όπως θυμούμαστε. Στο τέλος, εκαταφέραν τα. Κανένας μας εν θα ξιάσει τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της κυπριακής τηλεόρασης, στο χωριό Άλωνα: Η Ναστάζια πας το γαΐδούρι να ανατρισσιάζει που το πολύ χωρκατηλίκκι. Αλλά άμαν θέλεις κάτι πολλά, κάμνεις υποχωρήσεις  – έτσι έκαμε τζι’ η Ναστάζια μας. Αγαπούμε τους τζιαι ευχόμαστε τους κάθε καλό στη ζωή τζιαι στην οικογενειά τους.

3
Αντρέας και Έλενα – “Άσπρα Μπαλόνια”

Ο Αντρέας τζιαι η Έλενα ήταν ένα που τα πιο αγαπημένα τζιαι παράλληλα βασανισμένα ζευγάρια που επέρασαν που την κυπριακή τηλεόραση. Επεράσαν πολλά μαζί, τζι’ εμείς μαζί τους – τζιαι καλές τζιαι κακές στιγμές. Τούτο που λαλούμε ότι “μόνο ο θάνατος θα μας χωρίσει, εν ίσχυε  στην περίπτωση του Αντρέα τζιαι της Έλενας. Επειδή τζιαι στο θάνατο ήταν μαζί. Ήταν που τις πιο συγκινητικές ιστορίεςεγώ πάντως έκλαψα με το τέλος τους! Αλλά όπως εφάνηκε, κανένας εν εμπορούσε να τους χωρίσει τελικά – ούτε καν ο θάνατος.

4
Γιώργος (αλλιώς Κόκος) και Μάρω Τάκκου – “Οι Τάκκοι”

Oι οικογένεια των Τάκκων ήταν από τις πιο αγαπητές οικογένειες της κυπριακής τηλεόρασης (προσωπική μου άποψη) . O Κόκος Τάκκος ήταν γνωστός κτηματομεσίτης από χωριό και χαρακτηριστικό του ήταν ότι έλεγε πάντα ναι, σε ότι του ζητούσαν τα παιδιά του. Σε αντίθεση με τη Μάρω Τάκκου, φιλόλογο από τη Λευκωσία που ήταν πιο αυστηρή.  Ήταν πάντα πολλά αγαπημένοι ο ένας με τον άλλον. Λλίες φορές εμπήκε κάτι εμποδιο στη σχέση τους. Και φυσικά, κανένας μας εν θα ξιάσει το Κόκο να λέει πάντα στη Μάρω:

“Τάκκα μου εσύ είσαι XLarge”.

Εσένα ποιο ήταν το αγαπημένο σου τηλεοπτικό ζευγάρι;

 

Δες επίσης: Τα 4 ζευγάρια κυπριακών σειρών που εν θα ξιάσουμε ΠΟΤΕ! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending