fbpx

Τι θα φορεθεί το Φθινόπωρο-Χειμώνα σύμφωνα με την εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής;

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της υψηλής ραπτικής στο Παρίσι εκτός από το γεγονός ότι θαυμάσαμε εκπληκτικές δημιουργίες από τους οίκους μόδας μάθαμε και ποια θα είναι τα top trends για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα που μας έρχεται.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν αυτό τον χειμώνα ώστε να ξέρεις τι πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για την επόμενη σεζόν.

1
Back to 40’s

Έντονοι ώμοι, λεπτή μέση και pencil skirts ήταν αυτά που είδαμε στην πασαρέλα των οίκων Ellie Saab, Schiaparelli και Jean Paul Gaultier. Ετοιμάσου λοιπόν για office look εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 40.

2
All time classic Denim

Ποιος είπε ότι το denim δεν έχει θέση σε Haute Couture Fashion Show; Dolce & Gabanna, Victor & Rolf και Ronald van der Kemp χρησιμοποιήσαν διαφορετικές τεχνικές όπως το κέντημα πάνω σε denim υφάσματα για τις δημιουργίες τους.

3
Plissé Chic

Οι πλισέ πιέτες αποθεώθηκαν στην επίδειξη μόδας του γαλλικού οίκου Dior και αυτό το χειμώνα θα είναι ένα από τα πιο hot trends.

4
Oh my Gold!

Eτοιμάσου να βάλεις το χρυσό χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου αυτό το χειμώνα γιατί όπως αναμενόταν το συγκεκριμένο χρώμα που προσδίδει λάμψη, κυριάρχησε στις Haute Couture collections. Valentino, Francesco Scognamiglio και Alberta Ferretti παρουσίασαν «χρυσές» δημιουργίες.

5
Oversized σκουλαρίκια

Τα αξεσουάρ είναι η τελευταία πινελιά κάθε μας εμφάνισης. Αυτό το χειμώνα επένδυσε σε ένα ζευγάρι υπερμεγέθη σκουλαρίκια μιας και σύμφωνα με τις κολεξιόν των οίκων Armani Prive και Atelier Versace αυτή θα είναι η τάση στα αξεσουάρ.

6
Floral

Elie Saab και Chanel σε προκαλούν να τολμήσεις να βάλεις το floral μοτίβο και τον χειμώνα.

Εσύ ποια τάση θα ακολουθήσεις αυτό τον χειμώνα;

 

Δες επίσης: Summer trend: Φόρεσε ruffles αυτό το καλοκαίρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending