fbpx

Ποια outfits να πάρεις μαζί σου στις διακοπές; Σου προτείνω τα 4 πιο ιδανικά!

Είναι η περίοδος που όλοι λίγο πολύ θα πάμε κάπου διακοπές. Μην ανησυχείς όμως γιατί με τα outfits που θα σου δείξω θα σε βοηθήσω για να ξέρεις τι να πάρεις μαζί σου στις διακοπές.

Εσύ που δεν θα κάνεις διακοπές φέτος το καλοκαίρι μπορείς να τα βάλεις και στην πόλη σου για καφέ ή οπουδήποτε αλλού θέλεις.

1
Outfit: Λινό Πουκάμισο + Tailored Παντελόνι

Το βράδυ όταν θα βγεις καλό είναι να το βάλεις. Το λινό πουκάμισο είναι trend της περιόδου! Θα ήταν ωραίο να το συνδυάσεις με ένα tailored παντελόνι.

Βάλε ένα ουδέτερο χρώμα πουκάμισο για να δώσεις έμφαση στο παντελόνι σου.  Και να θυμάσαι αυτή η επιλογή είναι πάντα πολύ stylish!

2
Οutfit: Floral Πουκάμισο + Chino Short

Ένα από τα δυνατά prints του καλοκαιριού είναι το floral. Μπορείς να το φορέσεις με chino shorts. Κράτησε τους τόνους χαμηλούς για να μην καταλήξεις να είσαι fashion victim!

3
Outfit: Vest + Swim Shorts

Αν οι διακοπές σου θα είναι σε κάποιο νησί τις πιο πολλές ώρες της ημέρας θα είσαι ντυμένος με το συγκεκριμένο outfit! Πρόσεξε όμως το vest μπλουζάκι που θα βάλεις να μην είναι ούτε πολύ στενό, ούτε πολύ φαρδύ και όχι με μεγάλα ανοίγματα.  

4
Outfit: Printed T-Shirt + Denim Shorts

Βάλε ένα printed T-shirt και συνδύασε το με denim shorts. Βάλε ανοιχτόχρωμα denim shorts μιας και αυτό θα σου προσφέρει δροσιά και θα αποφύγεις τον καύσωνα.


Δες επίσης: Printed ρούχα και αξεσουάρ: Μάθε πώς να τα φορέσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending