fbpx

Τίμησαν τα κυπριακά χρώματα τα παιδιά του ping – pong!

Άξιοι πολλών συγχαρητηρίων είναι οι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Πανεπιστημίου Κύπρου αφού μας έκαναν περήφανους και σήμερα, στο ατομικό ανδρών.

Και οι 5 αθλητές μας απέδωσαν ωραίο ping – pong και έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική διοργάνωση. Ο Μάριος Γιάγκου κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τούρκου αντιπάλου του με 3-2 σετ. Πέρασε έτσι στον επόμενο γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νο1 του ταμπλό και νο150 στον κόσμο.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει, επίσης, να γίνει στους Χαράλαμπο Παπατρύφωνος και Κυριάκο Πέτρου, του οποίου το τουρνουά αυτό είναι το τελευταίο του αφού αποφοιτά. Οι 2 αθλητές, αν και θεωρούνται οι αναπληρωματικοί της ομάδας και παρά το γεγονός πως κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ανώτερους αντιπάλους, (Πορτογάλο και Άγγλο αντίστοιχα) πάλεψαν με πάθος και μπόλικο πείσμα καταφέρνοντας να τους βάλουν δύσκολα. Κέρδισαν από ένα σετ ο καθένας αλλά δυστυχώς γνώρισαν την ήττα με 3-1 σετ.

Το παραπάνω γεγονός είναι απόδειξη πως η ομάδα παλεύει τον κάθε αγώνα γι’ αυτό και έχει φέρει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending