fbpx

Τα 4 στάδια που σίγουρα θα περάσεις όταν είσαι σε σχέση!

Οι περισσότεροι από εμάς, για να μεν πω όλοι μας, ξέρουμε τι πάει να πει σχέση! Κάποιοι εμείναν για λίο τζαιρό σε μια σχέση, για μερικούς μήνες, άλλοι για καμιά εφτομάδα, έσσιει που εμείναν τζιαι για 2-3 μέρες, (ναι συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες), άλλοι εμείναν για τα καλά!

Σίουρα ο καθένας μας, αντιλαμβάνεται μια σχέση διαφορετικά. Οι προσδοκίες μας, το πώς αντιλαμβανόμαστε την αγάπη τζιαι τον έρωτα, για κάθε ένα που εμάς, εν διαφορετικό.

Αλλά, μερικά πράματα εν βασικά για ούλλες τις σχέσεις, τζιαι για να κριθεί το που εν να πάει μια σχέση, πρέπει να περάσει που κάποιες φάσεις. 

Ας τα πιάσουμε με τη σειρά!

 

1
Η Γνωριμία – Φλερτ!

Η αρχή εν το ήμιση του παντός. Συνήθως ούλλα ξεκινούν με ένα φλερτ. Κλεφτές ματιές ποτζεί, κλεφτές ματιές ποδά, το παιχνίδι των ματιών ξεκινά. Τα χαμόγελα να στέλνουν vibes το ένα του άλλου, τζιαι μόλις περάσουν λία λεπτά τζιαι έρτει η κατάλληλη στιγμή, ένας που τους δύο (στη Κύπρο συνήθως ο άντρας) κάμνει το μεγάλο βήμα… να μιλήσει!

Με μια άκυρη κουβέντα ή ένα απλό κομπλιμέντο γίνεται η επαφή και προχωράμε ένα βήμα πιο μπροστά! Δαμέ γνωρίζει ο ένας τον άλλο έτσι επιφανειακά. Ανταλλάσετε κανένα τηλέφωνο ή Facebook.

Μετά πέφτει κανένα αστείο και ξεκινούν τα ανέμελα χαχανητά. Κατά τη διάρκεια μιλάτε αρκετά για τους εαυτούς σας, τζιαι αν οι κόσμοι σας ταιρκάζουν περνάμε στο επόμενο στάδιο!

2
H σχέση

Εν η αρχή της σχέσης, εν τζείνη η περίοδος που διαρκεί περίπου 1-2 μήνες, που εν ούλλα ωραία τζιαι γλυκά. Ο ενθουσιασμός εν στα ύψη.

Εν τζιείνη η φάση που είσαστε μες τα μέλια τζιαι τις αγαπούλλες, όλα πάνε ωραία τζιαι μαλαχτά. Εν αφήνεις το τηλέφωνο με τίποτε τζιαι η μόνη σου έγνοια εν η κουβέντα σου, με το έτερον ήμισυ.

Έτσι συνοπτικά και απλά, εν η πιο ωραία φάση της σχέσης! Το μόνο που σε κόφτει εν ο αγαπημένος/η σου τζιαι ούλλα τα υπόλοιπα εν περιττά. Τα προβλήματα τζιαι οι σκέψεις ένεχουν χώρο στο μυαλό σου, καθώς ο έρωτας εν πιο δυνατός που τα υπόλοιπα.

3
“Γνωρίζω τον άλλον λίο καλύτερα”

Εν η αλήθκεια ότι ποττέ εν γνωρίζουμε κάποιον ολοκληρωτικά, ούτε σε 100 χρόνια γνωριμίας. Πόσο μάλλον σε τούτη τη φάση της σχέσης, που εν στους 3-4 μήνες.

Στο προηγούμενο στάδιο της σχέσης, εγνώρισες ήδη τον καλύτερο εαυτό του συντρόφου σου. Δαμέ αρχίζουν τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν. To μέλι μειώνεται και η κατάσταση σοβαρεύκει μερικώς.

Σε τούτο το στάδιο, γνωρίζεις τον άνθρωπο σου λίο καλύτερα. Μαθαίνεις τι του αρέσκει τζιαι τι όι. Τι αγαπά, ποιες αξίες έχει, τι θέλει που τη ζωή του τζιαι ποια εν τα σχέδια του για το μέλλον. Εν ένα στάδιο που κρίνονται πολλά πράγματα. Αν θα κρατηθεί η σχέση ή αν θα χαλάσει.

4
“Should I stay or Should I Go?”

Τα πράγματα εν ξεκάθαρα τζιαι ήδη επέρασες μερικά πράματα με τον/την αγαπήμενο/η σου. Είσαστε στον 4ο με 5ο μήνα, έμαθες περίπου το σύντροφο σου ποιος είναι τζιαι τι θέλει.

Τζιαι έρκεται η φάση που το μέσα σου αρκέφκει να αντιλαμβάνεται, αν τελικά η σπίθα εδυνάμωσε, τζιαι η αγάπη προς τον άλλο, εδημιουργήθηκε. Ή αλλιώς αν θα κλείσεις τα δεφτέρκα σου τζιαι να ξεκινήσεις να πάεις παρακάτω.

Δαμέ κυριαρχεί ή το ένα ή το άλλο. Ή που η σπίθα της σχέσης ήταν δυνατή τζιαι οι ρίζες αρκέφκουν τζιαι χτίζονται, ή απλά ετσακκωθήκατε 100 φορές τζιαι καταλαβαίνετε ότι ο σύντροφος σας, έννεν τζείνος που θα θέλατε να περάσετε την υπόλοιπη σας ζωή μαζί του/της.

Και μην ξεχνάς!  Όταν το τελευταίο στάδιο φτάσει… Choose wisely! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending