fbpx

Μετάτρεψε το πρωινό σου outfit σε βραδινό μέσα σε 2 μόλις λεπτά!

Είναι κάποιες μέρες του καλοκαιριού που δεν έχω χρόνο για τίποτα και είμαι συνέχεια σε τρέξιμο! Και οι τελευταίες 3-4 εβδομάδες πέρασαν κάπως έτσι! Και πάντα κάτι προκύπτει για βραδινή έξοδο για ένα χαλαρό ποτό!

Γι’ αυτό κι εγώ εκείνες τις μέρες προσπαθούσα το outfit που θα φορούσα το πρωί να μπορεί να μετατραπεί από πρωινό σε βραδινό εύκολα και απλά!

Και αυτό θα σας δείξω στο σημερινό post! Το συγκεκριμένο φόρεμαplaysuit που φοράω στο πιο κάτω post κάθε φορά το συνδυάζω με διαφορετικό τρόπο: με gladiators, με ασημένια trainers, με high heels, και με flatform sandals!

Και κάθε φορά το λατρεύω ακόμα περισσότερο γιατί έχω τη δυνατότητα να το φορέσω όπως θέλω! Ναι είναι κοντό, αλλά από μέσα είναι ραμμένο δικό του κοντό παντελονάκι έτσι ώστε σε περίπτωση “ατυχήματος” μην αγχωθείτε!

1
Πρωινό look

151718

Στο πρωινό μου look φόρεσα τις flatform παντόφλες μου τη μικρή clutch bag μου και φυσικά τα γυαλιά του ήλιου μου! Απλά, λιτά και ωραία!

2
Βραδινό look

8910

4Στο βραδινό look εκτός από τα clear heeled sandals μου τα οποία λατρεύω, έκανα τα μαλλιά μου πίσω από τα αυτιά μου μιας και φόρεσα μακριά σκουλαρίκια!

φόρεμα – playsuit από Zara

flatform sandals από Office

γυαλιά του ήλιου από Ojo Sunglasses

σκουλαρίκια και βραχιόλι από Accesorize

high heels από Public Desire

Love ya ♥

 

Δες επίσης: Outfit της εβδομάδας: Το καινούριο μου τζιν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending