fbpx

Οι συνήθειες των Pokémon αν ζούσαν στην Κύπρο!

Το Pokemon Go έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε μερικές μέρες, και τα Pokemon βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Τι θα γινόταν όμως αν η εφαρμογή αυτή είχε δημουργηθεί στην Κύπρο, και τα Pokemon είχαν τις συνήθειες των Κυπραίων;

Δείτε πως θα ζούσε ο Pikachu και η παρέα του στο νησί μας!

1
Pikachu!

Θα βλέπαμε μέσα από την οθόνη του κινητού μας τον Pikachu, να ψήνει σούβλες και να ακούει λαϊκά τραγούδια! Όταν δεν τα κατάφερνε, θα είχε την βοήθεια του Charmander που είναι ‘ειδικός’ στο ψήσιμο! Ο Pikachu θα εξελισσόταν μόλις κατάφερνε να κάνει την τέλεια σούβλα, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο!

2
Snorlax!

Τον Snorlax να κάνει camping στο Τρόοδος και να απολαμβάνει μια μπύρα, κάτω από τη δροσιά των δέντρων! Η μπύρα θα προβλεπόταν να ήταν παγωμένη, ενώ ο ίδιος θα έβρισκε πολλούς Κυπραίους για συντροφιά στον ύπνο, ανάμεσα στα πεύκα! Εξέλιξη δεν υπάρχει για τον Κυπραίο Snorlax, καθώς αρκείται στην μπύρα, στον ύπνο και στην μυρωδιά της σούβλας!

3
Geodude!

Ο Geodude θα οδηγούσε μονοκάμπινο θυμωμένος για την κίνηση στο δρόμο και τη ζέστη της Κύπρου! Σίγουρα θα τον βλέπαμε συνέχεια ‘δυσπυρκασμένο’, αφού τέτοιες θερμοκρασίες στην Κύπρο ‘κρούζουν τζιαι χωγλακόροτσους‘, όπως είναι και ο ίδιος! Η εξέλιξη του έρχεται όταν από μονοκάμπινο, αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο διπλοκάμπινο και βάλει ριμς και λάστιχα που εξέχουν! Το νέο του όνομα θα ήταν Γιώρκος Τυπάρας (Geo – dude)!

4
Squirtle!

Θα βλέπαμε τον Squirtle, εννοείται στην παραλία, και δεν γίνεται να λείπει η παττίχα που παγώνει στην άμμο! Επιπλέον, δεν θα ήταν μια οποιαδήποτε χελώνα, αλλά θα ήταν μια Καρέττα – Καρέττα που θα την κυνηγούσαν όλοι οι λουόμενοι, για selfie! Ο Squirtle, θα μπορεί να εξελιχθεί μόνο στις παραλίες της Πάφου, οπότε ελπίζουμε να σωθεί ο Ακάμας, για το καλό του Pokemon αυτού, στην τελική!

5
Pidgeot!

Και φυσικά ο χρήστης θα είχε την δυνατότητα να κυνηγήσει τα Pidgeots, για να τα ψήσει αργότερα στα κάρβουνα! Τι και αν δεν είναι φάσσες και πέρδικες, ο ‘Κυπραίος’ ο μύλος όλα τα αλέθει! Εξέλιξη για τον Pidgeot μην περιμένετε… μάλλον εξαφάνιση εξαιτίας του Κυπραίου κυνηγού!

Εσύ τι πιστεύεις; Τι άλλο θα βλέπαμε να κάνουν τα Pokemon στην Κύπρο;

Δες επίσης: Όλα τα άκυρα που θα γίνουν στην Κύπρο τώρα και μετά τη μόδα του Pokémon Go!

Επεξεργασία εικόνων: George Charalambous

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending