fbpx

Τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις την καλοκαιρινή βαρεμάρα;

Είναι καλοκαίρι τζιαι με έτσι ζέστη, παρόλο που έχεις στο νου σου πράγματα που εν να ήθελες να κάμεις, πιάνει σε βαρεμάρα, τζιαι δεν ξέρεις τι να κάμεις να περάσει η ώρα. Εν είσαι μόνο εσύ που νιώθεις έτσι!

Εμείς το ψάξαμε τζιαι σου δίνουμε τις λύσεις, για το τι να κάμεις να περνά ευχάριστα η ώρα, τζιαι να καταπολεμήσεις την αφόρητη βαρεμάρα.

Τι μπορείς να κάμεις για να μην βρεθείς ποτέ σε αυτή την κατάσταση;

1
Πήγαινε μια βόλτα!

Όσο απλό ακούεται, τόσο απλό είναι! Απλά βγες έξω! Είτε μόνος σου, είτε με παρέα, είτε με το κατοικίδιο σου! Πήγαινε μια βόλτα σε μια παραλία ή για περπάτημα ή για τρέξιμο. Ή κάπου που σου άρεσε πολλά να πηγαίνεις.

2
Κάμε μια φάρσα!

Ναι, ναι! Ακούεται πονηρό αλλά παράλληλα εν τζιαι ξεκαρδιστικό! Ειδικά άμαν πετύχεις τζιαι τη φάρσα. Μεν το παρακάμεις για να αποφύγεις τα μπλεξίματα, μετά τζιαι προς Θεού, πρόσεχε που θα την κάμεις! Υπάρχουν άτομα που δεν τις σηκώνουν.

3
Δες μια ταινία!

Η ταινία είναι μια κλασική λύση για τη βαρεμάρα σου. Μπορείς να επιλέξεις ταίνιες action ή τρόμου, οι οποίες θα σε καθηλώσουν, ή κωμωδίες που θα σε κάνουν να γελάσεις με τη ψυχή σου, τζιαι θα φτιάξει τζιαι η διάθεση σου! Μόνο μεν επιλέξεις καμιά αισθηματική ή δράμα, ακόμα τζιαι αν σου αρέσκουν, γιατί μετά βλέπω σε ακόμα πιο down!

4
Κοίταξε παλιές φωτογραφίες!

Μπορεί να ακούεται χαζό, όμως είναι ένας απλός τρόπος να ξυπνήσεις συναισθήματα μέσα σου! Το να δεις παλιές φωτογραφίες – ειδικά από την παιδική σου ηλικία – θα σε κάμει να καταλάβεις ότι μεγάλωσες τζιαι να συνειδητοποιήσεις τα όσα έκαμες τζιαι έφτασες δαμέ που είσαι. Επίσης, με το να κοιτάξεις παλιές φωτογραφίες, εν να ξυπνήσει μέσα σου η νοσταλγία που είχες για να κάμεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, οπότε εν να σηκωστείς επιτέλους που τον καναπέ, τζιαι θα κάμεις κάτι δημιουργικό!

5
Διάβασε ένα βιβλίο!

Ξέρω πως με το που είδετε την λέξη ‘Διάβασε‘ είπετε: “Μα ίντα chance να διαβάσω! Δαμέ στο πανεπιστήμιο τζιαι βαρκούμε!” Όμως καλά είδετε! Πηγαίνετε να αγοράσετε ένα βιβλίο που σας εκφράζει! Ένα καλό βιβλίο είτε ποδοσφαιρικό είτε αστυνομικό, είτε αυτοβελτίωσης, θα σας κάμει να σκοτώσετε την βαρεμάρα σας τζιαι θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη φαντασία σας! Διαλέξετε ένα ωραίο τόπο που σας ηρεμεί, τζiαι ξεκινήστε το διάβασμα!

6
Βάλε τη μουσική στο φουλ λέμε!

Έτσι ακριβώς όπως το διάβασες! Κατέβασε τα αγαπημένα σου τραγούδια, τζιαι βάλε την ένταση στο φουλ. Αν θέλεις πάρε τζιαι μια ιδέα από τα τραγούδια, που σίουρα εν να ακούσεις άμαν εν να φκεις έξω ή στο αυτοκίνητο σου.

7
Τραγούδα και Χόρεψε!

Είμαι σίουρη ότι τζιαι εσύ έχεις αδυναμία σε ένα που τα δυο, αν όι τζιαι στα δυο. Οπότε, βάλε φουλ τη μουσική τζαι τραγούδα, όπως, τζιαι όσο, θέλεις. Η άλλη εκδοχή; Χορός! Rnb, house, pop ή ακόμα τζαι τσιφτετέλια! Βάλε τη μουσική που σου αρέσκει τζαι ας αρχίσουν οι χοροί!

8
Ξεκίνα μια νέα δραστηριότητα!

Αρέσκει σου να ζωγραφίζεις; Να μαειρεύκεις; Να γράφεις άρθρα; Να παίζεις μάππα ή μπάσκετ; Να παίζεις κιθάρα ή πιάνο; Να κολυμπάς; Να κάμνεις ποδηλασία; Τα θαλάσσια σπορ; Ότι τζιαι να σου αρέσκει να κάμνεις, όπου τζιαι να έχεις ταλέντο, βάλε το στην καθημερινότητα σου. Μπορείς να γραφτείς σε κάποια ομάδα ή όμιλο – π.χ. του πανεπιστημίου σου – που ασχολείται με ότι σου αρέσκει, τζιαι στην τελική θα κάμεις τζιαι νέες γνωριμίες!

9
Γυμναστική!

Ναι, Ναι! Γυμναστική! Καλά είδες! Η γυμναστική είναι σαν ένα πακέτο, 2 σε 1. Μπορεί να σε κάμει να νιώθεις ωραία, για την διαφορά που εν να δεις στο σώμα σου, τζιαι παράλληλα δίνει σου ενέργεια! Έτσι τζιαι θα προπονείς το σώμα σου τζιαι θα νιώθεις γεμάτος όρεξη τζαι ενέργεια! Δοκίμαστο!

10
Επικοινώνησε με παλιούς, καλούς γνωστούς!

Έχεις φίλους που πάει πολύς τζαιρός να μιλήσετε; Εχαθήκετε τζιαι εν να ήθελες να τους δεις; Πιάσε τους τηλέφωνο τζιαι βρεθείτε να πείτε τα δικά σας! Εν να εκπλαγείς με το πόσα πράματα εν να έβρετε να πείτε τζιαι το πόσο θα γελάσετε!

Ο χρόνος είναι πολύτιμος! Στο χέρι σου είναι τι θα επιλέξεις να κάμεις!

Εσύ ακόμα κάθεσαι στον καναπέ; 

Δες επίσης: Οι εναλλακτικές προτάσεις αν θέλεις να επιβιώσεις το ανύποφορο καλοκαίρι της Κύπρου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending