fbpx

5 style tips που μπορείς να τα εφαρμόσεις ό,τι στυλ και να έχεις!

Το στυλ είναι μια προσωπική υπόθεση και πολλές φορές αυτό που θεωρείς εσύ stylish σε κάποιον άλλον μπορεί να φαίνεται κακόγουστο!

Αυτά τα 5 tips πρέπει να τα ξέρεις γιατί μπορείς να τα εφαρμόσεις ό,τι στυλ  και να έχεις:

1
Style Tip: Fit

Μπορεί να αγοράσεις το καλύτερο κομμάτι για εσένα, αλλά να μην είναι στο σωστό size. Πρόσεχε κάθε φορά που αγοράζεις κάτι να είναι στο size σου για να μπορείς να το αναδείξεις πολύ πιο σωστά.

Το fit σε κάθε ρούχο είναι πολύ σημαντικό οποιοσδήποτε κι αν είναι ο σωματότυπός σου.

2
Style Tip: Σωστά Παπούτσια

Οποιοδήποτε κι αν είναι το στυλ σου ένα ζευγάρι καλά παπούτσια είναι πολύ σημαντικό για να ολοκληρώσεις το look σου.

Άρα την επόμενη φορά που θα είσαι έτοιμος μην ξεχάσεις να σιγουρευτείς πως το παπούτσι σου είναι το κατάλληλο για την εμφάνιση σου.

3
Style Tip: Κοστούμι

Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου ένα κοστούμι. Κάθε άντρας χρειάζεται ένα. Δεν θα το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά πρέπει να το έχεις για αυτές τις ειδικές περιπτώσεις.

4
Style Tip: Keeping it timeless

Ίσως να μην βλέπεις τα τελευταία trends ή και να μην παρακολουθείς τη μόδα γενικά και τα fashion weeks. Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά για μόδα για είσαι στυλάτος.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου τα παρακάτω που είναι timeless δηλαδή δεν θα χάσουν ποτέ την αξία τους:

Πουκάμισο σε ουδέτερα χρώματα σε κλασσικό στυλ, παπούτσια τύπου Oxford και Derby, chinos τα οποία δε θα χάσουν την αξία τους νομίζω ούτε σε 30 χρόνια, μπλούζες σε ουδέτερα χρώματα όπως μαύρο, navy blue και λευκό και τέλος denim κλασσικό σκούρο το οποίο θα σου κρατήσει πολλά χρόνια ακόμα!

5
Style Tip: Ποιότητα

Βάλε μόνο τα κατάλληλα. Το να αγοράζεις πολλά και διαφορετικά παπούτσια για παράδειγμα, δεν βοηθά πουθενά.

Χρειάζεσαι ένα ζευγάρι πιο formal παπούτσια και ένα ζευγάρι sneakers και είσαι καλυμμένος. Μη γεμίζεις την ντουλάπα σου με πολλά και άχρηστα ρούχα. Θα ετοιμάζεσαι πιο γρήγορα με αυτό τον τρόπο!

Δες επίσης: Στυλιστικά tips για να ξέρεις πώς να ντυθείς γρήγορα και εντυπωσιακά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending