fbpx

Έτσι έχει με τα εισιτήρια διαρκείας των ομάδων! (videos)

Παραθέτουμε παρακάτω τα τελευταία νέα όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας των 7 μεγάλων ομάδων, όπως τερμάτισαν το περσινό πρωτάθλημα.

1
ΑΠΟΕΛ

Γύρω στις 7 χιλιάδες μέχρι στιγμής η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα περίοδο στους γαλαζοκίτρινους με την προπώληση να συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Υπενθυμίζεται, παράλληλα, πως ο αυριανός αγώνας της λευκωσιάτικης ομάδας με την Rosenborg συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου.

2
ΑΕΚ

Γύρω στις 2 χιλιάδες είναι μέχρι στιγμής η προπώληση εισιτηρίων διαρκείας των κιτρινοπρασίνων με τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Άντρο Καραπατάκη, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας να οριοθετεί το στόχο στις 2,5 χιλιάδες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως με ανακοίνωση της την περασμένη βδομάδα, η ΑΕΚ ενημερώνει για την διάθεση φοιτητικών εισιτηρίων διαρκείας σε ειδικά προνομιακή τιμή και σε συγκεκριμένα σημεία του νέου της γηπέδου.

3
Απόλλωνας

Σε πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και για τους γαλάζιους της Λεμεσού. Σύμφωνα, επίσης, με την επίσημη ενημέρωση από την ομάδα της Λεμεσού οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για την νέα περίοδο δικαιούνται σημαντική έκπτωση στο εισιτήριο για τον αγώνα της Πέμπτης εναντίον της Grasshoppers. Παράλληλα, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Elite και Platinum μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους για την Πέμπτη δωρεάν.

4
Ομόνοια

Προωθητικό βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου δημοσίευσαν σήμερα οι πράσινοι της Λευκωσίας. Παράλληλα, με ανακοίνωση τους στην επίσημη ιστοσελίδα υπενθυμίζουν σημαντικές πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2016 – 17. Στις 4 χιλιάδες, περίπου, η προπώληση μέχρι στιγμής.

5
Ανόρθωση

Θερμές ευχαριστίες στους 2200 που εξασφάλισαν εισιτήριο διαρκείας για την νέα περίοδο απηύθυνε η επίσημη Ανόρθωση με status της, χτες, στο facebook. Υπενθυμίζεται, παράλληλα, πως ο στόχος που έχει τεθεί από την βαρωσιώτικη ομάδα είναι στις 3,5 χιλιάδες.

6
Νέα Σαλαμίνα

Στην έτερη ομάδα της Αμμοχώστου, χτες, 31 Ιουλίου, ήταν η τελευταία μέρα ανανέωσης εισιτηρίων διαρκείας από τους περσινούς κατόχους. Από σήμερα, οι όποιες κενές θέσεις ελευθερώνονται για τον υπόλοιπο κόσμο που δεν εξασφάλισε εισιτήριο διαρκείας μέχρι στιγμής.

“ΕΣΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ” Εισιτήρια Διαρκείας 2016 – 2017“ΕΣΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ”
#youwinthegame
Εισιτήρια Διαρκείας 2016 – 2017

Posted by Nea Salamis Ammochostos A.C. on Tuesday, 14 June 2016

7
ΑΕΛ

Συνεχίζεται και στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού με ικανοποιητικούς ρυθμούς η προπώληση εισιτηρίων διαρκείας για την νέα περίοδο. Επίσης, χτες πραγματοποιήθηκε συναυλία από τους Βασίλη Παπακωσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας της Λεμεσού.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending