fbpx

Αυτά είναι τα πιο τρελά κουρέματα ποδοσφαιριστών!

Είναι πολύ πρόσφατη, ακόμα, η απόφαση του αγαπημένου Lionel Messi να ακολουθήσει τα χνάρια του Ramsey και της μόδας (StudentLife Trends, μπαίνουμε στον τομέα σου!) και να κάνει τα μαλλιά του ξανθά. Αν είναι σωστή ή λανθασμένη, στυλιστικά, επιλογή δεν έχει σημασία γιατί μας θύμισε πως καμιά φορά οι ποδοσφαιριστές, όταν ασχολούνται με τρίχες, μπορούν να κάνουν τα πιο κουφά κουρέματα όλων των εποχών.

Κάπως έτσι, μαζέψαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε να θυμηθούμε στη λίστα που ακολουθεί παρακάτω και σας τα παρουσιάζουμε! Αν μας ξέφυγε κάποιο, μπορείτε να κάνετε comment στο τέλος του άρθρου και ποιος ξέρει; Μπορεί να σχηματίζεται ακόμα μια λίστα με παλαβά κουρέματα ποδοσφαιριστών!

1
Abel Xavier

Όταν κάνεις λίστα με τα χειρότερα κτενίσματα σε ποδοσφαιριστές δεν γίνεται να μην συμπεριληφθεί αυτός ο τιτάνας κομμωτικής έμπνευσης! Το όλο σύνολο με το ξανθό, τις μπλεξούδες και το “κάτι σαν αφάνα” στη μέση θυμίζει την Μαρινέλλα και το “Λιγό κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου”!

2
Taribo West

Άλλος ένας θρύλος όταν η συζήτηση έρχεται στα μαλλιά! Ο Νιγηριανός αμυντικός, προφανώς, αποφάσισε πως το μαλλί του ήταν πολύ σκέτο αποφασίζοντας να “φυτρώσει” πάνω στο κεφάλι του κάτι που θα έπρεπε να είναι κοτσιδάκια! Μοναδικός ακόμα και σήμερα!

3
Roberto Baggio

Παιχταράς όσο λίγοι! Αλλά τι το ήθελες να αφήσεις την χαίτη; Όπως και να το δει κανείς είναι ασυγχώρητο ακόμα και αν λέγεσαι ο “Μικρός Βούδας”!

4
Vagner Love

Ζωντανή διαφήμιση του “Βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου”! “Έχω που το στυλάκι, δεν του ρίχνω και ένα μπλε χρώμα να δημιουργήσω και νέα τάση;” πρέπει να σκέφτηκε. Vagner μου, μάντεψε, ΔΕΝ τα κατάφερες!

5
Mario Balotelli

Κατηγορία: Κεφάλι = ζώνη για πειράματα! Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτεται ο Super Mario άμα μιλάμε για μαλλιά αφού κατά καιρούς έκανε του κόσμου τις παλαβομάρες στο μαλλί του! Αυτό το ξανθό, όμως, είναι απλά αποθέωση!

6
David Beckham

Κοπέλες, συγγνώμη, αλλά θα σας απογοητεύσω! Μπορεί να τον βρίσκετε όμορφο, γοητευτικό και όλα τα συναφή αλλά το συγκεκριμένο κούρεμα που “στόλιζε” το κεφάλι του Becks απλά δεν είναι ωραίο!

7
Rio Ferdinand

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω, η εικόνα μιλά από μόνη της! Γιατί ρε Rio μου, να πας να κάνεις τέτοιο κούρεμα; Είναι σαν να λαλείς “Δείτε με, θέλω την προσοχή σας!”

8
Gervinho

Νομίζω πως αρκετοί με αρχή φαλάκρας θα έβρισκαν δικαιολογίες στον Gervinho για την κόμμωση του αλλά ρε φίλε, καλύτερα κόψε τα να πάνε στην ευχή του Θεού παρά να φωνάζεις “Δεν είμαι φαλακρός, δεν είμαι φαλακρός!”

9
Rodrigo Palacio

Βλέπετε την ουρά στο πίσω μέρος της κεφαλής του Αργεντινού επιθετικού; Φαντάζομαι πως ναι! Μπορείτε να βρείτε εξήγηση γιατί να το κάνει; Η απάντηση, για τον γράφων είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο Όχι!

10
Neymar

Περίπτωση ανθρώπου που έκανε ίσως τις περισσότερες αλλαγές στο κεφάλι του από όλους τους ποδοσφαιριστές! Το συγκεκριμένο κούρεμα (τον καιρό που ήταν στην Santos, ακόμα) πρέπει να είναι το χειρότερο του! Μαλλιά να κρέμονται πίσω από τα αυτιά, φράντζα να φτάνει μέχρι τα φρύδια και από πάνω “το τρίγωνο των Βερμούδων”! Συνταγή αποτυχίας, παιχταρά μου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending