fbpx

Θέλεις να τα catch’em all; Οι 2 must συσκευές για να πιάσεις ούλλα τα Poκémon!

Είναι γεγονός ότι, το νέο trend παιχνίδι που έχει πορώσει πρόσφατα μιτσιούς τζιαι μεγιάλους σε ούλλο τον κόσμο είναι το Pokémon Go! Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι, δημιουργεί σου τζείν’ το αίσθημα να τα «πιάσεις ούλλα ως το ένα» (Gotta catch’em all), ώστε να γίνεις ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokémon που ούλλους τους άλλους.

Όμως, πώς μπορείς τελικά να πετύχεις τούτο το στόχο που θέτεις εξ αρχής σε τζείνο το παιχνίδι; Με πιο απλά λόγια, πώς μπορείς να πιάσεις όσο το δυνατό περισσότερα Pokémon και με μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας, χωρίς να χάνεις pokéballs και χρόνο;

Πιο κάτω σου προτείνω 2 must συσκευές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον πιο πάνω στόχο:

 

1
Pokémon Go Aimer

Στην αρχή που το είδα, ενόμισα πως ήταν cover για το κινητό (!), αλλά μετά που το
επεξεργάστηκα καλύτερα τζιαι είδα τούτο το βίντεο από το YouTube:

…εσυνηδοποίησα ότι τούτο το «Pokémon Go Aimer» χρησιμοπιάς το ώστε να μην αστοχήσεις ποτέ, κατά τη διάρκεια που ρίχνεις τις Pokéballs σου για να πιάσεις τα νέα σου κατοικίδια… Ουπς, τα νέα σου Pokémon!

Ευτυχώς, αυτή η συσκευή δεν κοστίζει ιδιαίτερα ακριβά (κυμαίνεται από $2.00 – $7.00) και είναι συμβατή για smartphones που έχουν λογισμικό Android και iOS.

2
Pokémon Go Plus

Αν και το Pokémon Go Plus δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο εξωτερικό, αναμένεται ότι με την κυκλοφορία του θα κάνει χρυσές πωλήσεις – θα κοστίζει γύρω στα $34.99! Η συσκευή, θα συνδέεται με Bluetooth στο smartphone σου, θα σε ενημερώνει για διάφορα events που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τη βοήθεια  φωτός και δόνησης. Τέτοιους είδους events, αναμένεται να είναι π.χ. η εμφάνιση ενός Pokémon που βρίσκεται κοντά σου, η παρουσία ενός κοντινού PokéStop κτλ.

Για παράδειγμα, όταν ένα Pokémon μπορεί να βρίσκεται κοντά σου, το φως που είναι ενσωματωμένο στην εν λόγω συσκευή (ο κεντρικός κύκλος της Pokéball) θα αναβοσβήσει. Τότε, αυτό που θα πρέπει να πατήσεις το κουμπί που θα αναβοσβήνει, ώστε να ρίξεις αυτόματα μια Pokéball για να πιάσεις το Pokémon σου. Αν το ρίξιμο σου ήταν επιτυχές, και έπιασες το Pokémon, τότε η συσκευή θα σε ειδοποιήσει αναβοσβήνοντας το φως μαζί με δόνηση.

Δυστυχώς, το Pokémon Go Plus για αρχή, θα είναι συμβατό για smartphones που έχουν λογισμικό iOS (π..χ. iPhone 5, 5c, 5s, SE, 6, 6s, 6 Plus και 6s Plus, ipad) και όχι σε Android κινητά, επειδή όπως αναφέρουν οι κατασκευαστές του, «η συμβατότητα με Android είναι “υπό ανάπτυξη”».

Εσύ τι λες, θα αγόραζες αυτές τις δυο συσκευές ώστε να τα catch’em all;

 

Το άρθρο γράφτηκε από τον αναγνώστη μας Δημήτρη Παύλου και στάληκε στο StudentLife.com.cy για δημοσίευση.

Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & GO VIRAL

 

Δες επίσης: Μπορείς να κερδίσεις λεφτά με το Pokémon Go; Μάθε πώς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending