fbpx

Αυτές είναι οι αθλήτριες που ομορφαίνουν το Ρίο!

Μάγκες, ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε! Κοπέλες, συγνώμη, αλλά επωμίστηκα το βαρύ φορτίο να σας αποκαλύψω ένα μεγάλο μυστικό: Οι άντρες δεν βλέπουν τους Ολυμπιακούς μόνο για το αθλητικό κομμάτι (αυτό εννοείτε) αλλά και για αυτό που μπορείς να πεις και “καλλιστεία αθλητριών”. Τι είναι αυτό; Μα ο άτυπος διαγωνισμός ανάμεσα στην αντροπαρέα για το ποια είναι η πιο όμορφη / σέξυ / γοητευτική αθλήτρια των Ολυμπιακών!

Το StudentLife Sports έκανε το καθήκον του και σας παρουσιάζει 10 εξ αυτών. Ποια είναι η πιο όμορφη μην μας ζητήσετε να πούμε, εμείς απλά τις παραθέτουμε και αν τύχει και αφήσαμε κάποια πίσω, μπορείτε να την προσθέσετε στα σχόλια στο κάτω μέρος του άρθρου.

1
Melanie Adams

Αυστραλέζα, αθλήτρια του άλματος επί κοντώ. Έκλεισε πριν λίγες μέρες τα 28 της, ιδανική για αυτούς που τους αρέσουν οι ξανθές.

2
Antonija Sandric

Καλαθοσφαιρίστρια από την πανέμορφη Κροατία, 28 Μαϊων, είναι η ζωντανή απόδειξη για τις ομορφιές της χώρας! Αν είσαι μπασκετόφατσα, ιδού η γυναίκα για σένα!

3
Hope Solo

Η διαχρονική αξία για τους περισσότερους αφού στα 35 της παραμένει γοητευτικότατη! Αμερικάνα και παίζει και μπάλα ως τερματοφύλακας!

4
Sophie Horn

Για πιο εκλεπτυσμένα γούστα είναι η αθλήτρια του γκολφ από τη Μεγάλη Βρετανία! Στα 30 της, μπαίνει αισίως στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της αλλά παραμένει ο πόθος αρκετών ανδρών!

5
Alisson Stoke

Αμερικανίδα, μελαχρινή, αγωνίζεται στο άλμα επί κοντώ και στα 27 της παίρνει δικαίως μια θέση στη λίστα με τις πιο όμορφες παρουσίες στο Ρίο! Οι Αμερικάνοι είναι τρελαμένοι μαζί της από το 2010, ώρα να τρελάνει και τον υπόλοιπο κόσμο!

6
Eugenie Bouchard

Είναι μόλις 22 και παίζει τένις για τον Καναδά. Δίνει συνέχεια στην παράδοση που θέλει το τένις να “μαζεύει” πανέμορφες αθλήτριες και κάτι μου λέει πως θα απασχολήσει πολύ το αντρικό κοινό στο μέλλον!

7
Lauren Sesselmann

Αν δεν είναι αυτό το πλάσμα αιτία να αρχίσεις να ασχολείσαι με το γυναικείο ποδόσφαιρο, τότε δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι! Θυμίζει Σουηδέζα αλλά είναι Καναδή και στα 32 της είναι μέλος της ομάδας γυναικείου ποδοσφαίρου της χώρας της!

8
Zsuzsanna Jakabos

Η καταλληλότερη για όσους ζητούν τα έντονα χαρακτηριστικά σε μια γυναίκα! Γιατί, όσο και να θέλεις να με πείσεις για το αντίθετο, δεν γίνεται να μην πρόσεξες τα σαγηνευτικά μάτια της κολυμβήτριας από την Ουγγαρία! Απλά, δεν γίνεται!

9
Natasha Hastings

Για όσους προτιμούν τις πιο μελαμψές γυναίκες, η αθλήτρια του στίβου από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι η ιδανική! Άντε τυχεροί, θα πηγαίνετε μαζί τρέξιμο… αν την προλάβετε!

10
Caroline Wozniacki

Μας έρχεται από την Δανία και στα 26 της είναι κάτι παραπάνω από έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο του τένις! Αλλά και να μην τα καταφέρει, σίγουρα, θα κατακτήσει μια θέση στις καρδιές των αντρών!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending