fbpx

Αντρέας Μακρής: «Ευχαριστώ τη μεγάλη οικογένεια του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus»

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus εκφράζει επίσημα τη χαρά και την υπερηφάνεια του για την επιτυχία του φοιτητή του Ανδρέα Μακρή. Ο Κύπριος Διεθνής Επιθετικός της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Αντρέας Μακρής, φοιτητής στο πρόγραμμα BSc Sport and Exercise Science, πέτυχε πρόσφατα μεταγραφή στην Αγλλική ποδοσφαιρική ομάδα Walsall.

Με γραπτή δήλωσή του ο Ανδρέας Μακρής αναφέρει: «Λόγω της επικείμενης μεταγραφής και μεταφοράς μου στην Aγγλική Walsall και την Αγγλία, οι υποχρεώσεις και οι αλλαγές στη ζωή και στο περιβάλλον μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω κανονικά τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και την παρακολούθηση των μαθημάτων μου αυτή την στιγμή. Γι’ αυτό, αρπάζω την ευκαιρία που μου δίνεται να ευχαριστήσω την μεγάλη οικογένεια του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, του οποίου η διεύθυνση μου δίνει την τεράστια ευκαιρία να αναβάλω σε μεταγενέστερο στάδιο τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο!»

makrisΑναφερόμενος στο προσωπικό του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, ευχαρίστησε όλο το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό προσωπικό του Πανεπιστημίου που δουλεύουν τόσο σκληρά για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις που χρειάζεται ένα υψηλών προδιαγραφών Πανεπιστήμιο.

«Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω προσωπικά τους καθηγητές αλλά και επικεφαλής του προγράμματος, Δρ. Κούλλα Πάρπα και Δρ. Μάρκο Μιχαηλίδη, πρώτα από όλα για την κατανόηση που είχαν προς το πρόσωπο μου και τις διευκολύνσεις που με βοήθησαν να συνδυάζω μαθήματα και προπονήσεις. Με την βοήθεια, την όρεξη και τις γνώσεις τους έχουν κάνει τους φοιτητές να λατρεύουν και να απολαμβάνουν τις διαλέξεις και όλα όσα περιλαμβάνει ο τόσο δύσκολος και απαιτητικός κλάδος, Sport and Exercise Science. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Θάλια Παναγή και Δρ. Στάθη Χριστοδουλίδη, που είχα την τύχη να παρακολουθήσω τα μαθήματα τους την τελευταία χρονιά. Αυτά τα 2 χρόνια έμαθα τόσα πολλά, που ήδη περιμένω να επιστρέψω και να συνεχίσω από εκεί που έμεινα!»

makris2

Κλείνοντας, ευχαριστώντας και πάλι το Πανεπιστήμιο, αναφέρει ότι: «Με αυτή την πράξη του, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus δείχνει ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανένα φοιτητή να ακολουθήσει την καριέρα του, αλλά επίσης για το πόσο σκέφτονται πρώτα το καλό του ανθρώπου που έχουν απέναντι τους. Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, αγαπητοί καθηγητές, τα λέμε σε λίγα χρόνια

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending