fbpx

Έξυπνα tips που θα κάνουν το περπάτημα σου με τα τακούνια ευκολότερο!

Αν σου έλεγα ότι υπάρχει κάποιο θαυματουργό tip που θα σε κάνει να φόρας τα τακούνια σου και να νιώθεις ότι φοράς τα superstar adidas σου, τότε θα σε κορόιδευα. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο trick.

Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά tips που θα κάνουν τα ποδαράκια σου να υποφέρουν λιγότερο καθώς φοράς τα υπέροχα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου.

Πάμε να δούμε ποια είναι: 

1
Πότε να πας για ψώνια; 

Αν είσαι έτοιμη να επενδύσεις σε ακόμη ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, φρόντισε να πας για ψώνια το απόγευμα όταν τα πόδια σου θα είναι λίγο πιο κουρασμένα.

2
Φόρεσε τα στο σπίτι

Αν τα παπούτσια σου είναι καινούρια, φόρεσε τα για μερικές ώρες μέσα στο σπίτι έτσι ώστε να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σου.

3
Αν σε πιέζει τότε..  

Βάλε λίγη βαζελίνη εκεί που νιώθεις ότι σε πιέζει πολύ το παπούτσι.

4
Τρίψε τις σόλες για να μην γλιστράς

Το περπάτημα με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι λιγάκι δύσκολο– ιδιαίτερα όταν είναι καινούρια.

Για να είσαι σίγουρη λοιπόν ότι δεν πρόκειται να έχεις κανένα ατύχημα τρίψε τις σόλες των παπουτσιών με λίγο γυαλόχαρτο, κι έτσι δε θα γλιστράς τόσο εύκολα μιας και η επιφάνεια της σόλας θα γίνει πιο τραχιά.

Δοκίμασε αυτά τα tips,
και να είσαι σίγουρη ότι το περπάτημα με τα τακούνια θα είναι ευκολότερο!

 

Αγαπάς κι εσύ τη μόδα; Θες να μοιραστείς τα fashionable outfits σου ή τις στυλιστικές συμβουλές σου; Μάθε πώς να κάνεις αίτηση στο Internship StudentLife Trends!

fashion bloggers

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending