fbpx

Τα 5 βασικά είδη στυλ για κάθε άντρα: Εσύ τι στυλ έχεις;

Ο καθένας από εμάς σίγουρα έχει το δικό του στυλ. Κάποιοι πιο απλό, κάποιοι πιο επίσημο, άλλοι είναι πιο cool και trendy. Στυλ υπάρχουν πολλά, 5 είδη στυλ όμως είναι τα πιο βασικά!

Εσύ άραγε σε ποιο από αυτά ανήκεις; 

1
Simple

Το απλό είναι αυτό που ξέρεις τη διαφορά μεταξύ baggy και loose. Το loose έχει πιο βολικό fit, ενώ το baggy δείχνει πιο messy. Θα βάλεις τα sneakers σου για παπούτσια, κι αν έχουν πάνω τους μερικές τρύπες και δείχνουν πιο λερωμένα τα προτιμάς.

2
Trendy

Δεν ξεχνάς ποτέ τα αξεσουάρ σου. Καπέλα, σάρπες, ρολόγια και ζώνες. Ξέρεις πολύ καλά τα trends της κάθε σεζόν και τα φοράς με τον σωστό τρόπο. Αν τα sneakers loafers σου φαίνονται πολύ “κοινά“, τότε εσύ προτιμάς ένα ζευγάρι μπότες!

3
Business

Δεν είναι τόσο επίσημο. Ακόμα και αν το πουκάμισό σου έχει κολάρο, εσύ δε θα βάλεις γραβάτα. Θα το συνδυάσεις με το σωστό blazer. Όσο για τα παπούτσια, τα ιδανικά για εσένα είναι τα dress και loafers shoes.

4
Smart

Έχεις την ικανότητα να συνδυάζεις σωστά casual και formal look. Κάνεις mix and match στο κουστούμι σου ή και στα blazers με jeans. Αν επιλέξεις να βάλεις sneakers, σίγουρα δε θα είναι και τόσο αθλητικά.

5
Formal

Αυτό είναι το πολύ επίσημο στυλ. Σίγουρα αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία τότε το κοστούμι και τα tuxedos είναι τα περισσότερα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου. Ξέρεις όμως πολύ καλά πώς να τα κάνεις fit ακριβώς επάνω σου και να δείχνουν πολύ πιο κομψά και σωστά τα ρούχα.

Αν δεν ανήκεις σε κάποια από τις πιο πάνω κατηγορίες, τότε μπράβο είσαι πολύ πιο ξεχωριστός απ’όσο νόμιζες!

 

Aσχολείσαι με το fashion blogging; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για θέματα μόδας και να μοιραστείς τις ιδέες σου; Κάνε αίτηση στο Internship για Fashion Bloggers στο StudentLife Trends!

fashion bloggers

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending