fbpx

Street Style: Η Γεωργία μας δείχνει πώς να φορέσουμε gladiator heels!

Το σημερινό street style post είναι ένα από αυτά τα posts που ανυπομονώ να δημοσιευθούν! Αυτό το κορίτσι έχει στυλ και θα το διαπιστώσετε κι εσείς! Κι έτσι για να σας προλάβω, όχι δεν είμαι εγώ στις φωτογραφίες! Μας λένε συνεχώς ότι έχουμε τρομερή φυσιογνωμία, και θα συμφωνήσω μαζί τους!

Η Γεωργία είναι πάντα τόσο fashionable! Έχει το δικό της μοναδικό στυλ, στο οποίο συνδυάζει πάντα τα  trends της σεζόν με πιο rock ή κλασσικές λεπτομέρειες, ανάλογα με την περίσταση.

Θα καταλάβετε τι εννοώ μόλις τώρα: Στο συγκεκριμένο outfit το φόρεμα είναι πιο ρομαντικό, ενώ από την άλλη τα high heels που επέλεξε να φορέσει είναι πιο rock! Μπορεί να είναι εντελώς αντίθετα στυλ, αλλά με κάποιο τρόπο η Γεωργία τα κάνει και φαίνονται τόσο ωραία!

Τα τελευταία 2 χρόνια, τα gladiator heels μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας, αλλά λίγες είναι αυτές που τολμούν να τα φορέσουν!  Η Γεωργία είναι μια από αυτές! Το γαλάζιο – κάπως denim- φόρεμά της, με τα «καμπάνα» μανίκια του θα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος το φθινόπωρο.

Δείτε πώς τα συνδύασε η Γεωργία: 

 

3

4

5

7

8

10

11

12

Love ya ♥

φόρεμα από Ζara

gladiator heels από Shoebox

κόκκινη clutch bag από Guess

    

Aσχολείσαι με το fashion blogging; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για θέματα μόδας και να μοιραστείς τις ιδέες σου; Κάνε αίτηση στο Internship για Fashion Bloggers στο StudentLife Trends!

fashion bloggers

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending