fbpx

MTV Video Music Awards 2016: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε!

Μια από τις μεγαλύτερες τελετές βραβείων για τον χώρο της μουσικής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 28 Αυγούστου στο Madison Square Garden στο Manhattan. Δεν ήταν άλλα από τα MTV VIDEO MUSIC AWARDS 2016.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί επώνυμοι ξένοι καλλιτέχνες έδωσαν το παρόν τους. Ας μην ξεχνάμε ότι ο χώρος της μόδας επηρεάζει πάρα πολύ το χώρο της μουσικής, γι’ αυτό και δεν έλειπε βέβαια το κόκκινο χαλί και οι λαμπερές εμφανίσεις των διάσημων.

Όπως πάντα πολλοί ήταν αυτοί που εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες μεγάλων οίκων που φορούσαν και την ώρα του performance τους, αλλά και κατά την παραλαβή των βραβείων τους.

Ποιοι ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους και με ποιους σχεδιαστές συνεργάστηκαν οι τραγουδιστές;

Πάμε να τους δούμε:

1
Nicki Minaj 

Η Nicki Minaj επέλεξε μια δημιουργία από το brand Bao Tranchi, αξίας €1350. Τα ρούχα του συγκεκριμένου brand έγιναν πιο γνωστά από την Jennifer Lopez και την Ashley Graham. Σχολιάστηκε πολύ πάντως ότι δεν μπορούσε να περπατήσει με το συγκεκριμένο φόρεμα.

2
Hailee Steinfeld 

Εντυπωσίασε με δημιουργία Balmain από τη Resort Collection 2017 του οίκου. H εμφανισή της πάντως σχολιάστηκε θετικά μιας και φάνηκαν τα καλλίγραμμα πόδια της!

3
Ariana Grande

Η Ariana Grande όπως πάντα με το γνωστό ponytail της. Φόρεσε δημιουργία του Alexander Wang, η οποία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Θα είναι όμως διαθέσιμη την Άνοιξη του 2017. Κάποιοι την κατηγορούν ότι δεν ήταν τόσο sexy όπως άλλες φορές.

4
Kim Kardashian και Kanye West

Όπως πάντα αυτό το ζευγάρι εκπλήσσει με τις στυλιστικές του επιλογές.

Η Kim έκλεψε την παράσταση με το vintage John Galliano φορεμά της και τα lace up heels από Manolo Blahnik. Όσο για τον Kanye ντύθηκε πιο casual, με ένα άσπρο t-shirt που έγραφε πάνω Famous, τον τίτλο του νέου του τραγουδιού.

5
Naomi Campel

Ένα από τα τρία looks της Naomi’s εκείνη την βραδιά! Φόρεσε ένα mint βελούδινο φόρεμα, δημιουργία του Brandon Maxwell – πρώην στυλίστα της Lady Gaga- αξίας €2860.

6
Chance the Rapper

Ο Chance the Rapper ή αλλιώς ο super Mario της βραδιάς όπως τον αποκάλεσαν έκανε με super trendy εμφάνιση με nude dungarees, nude sneakers και nude cap!

Όπως και να έχει η νύχτα των MTV awards πρέπει να του έμεινε αξέχαστη αφού η ίδια η Beyoncé πήγε και τον αγκάλιασε και αυτός δεν πίστευε στα μάτια του!

7
Britney Spears

Η Britney Spears μας εξέπληξε αυτή τη φορά! Την είχαμε συνηθίσει σε πολύ διαφορετικές εμφανίσεις που δεν ήταν καθόλου κομψές.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ήταν πολύ κομψή με το Julien Macdonald φόρεμά της και τα Christian Louboutin τακούνια της.

8
Beyoncé

Αυτή και αν είναι εμφάνιση για να θυμόμαστε! Μετά την εμφάνιση της Lady Gaga με το φορεμά της φτιαγμένο από κρέας, αυτή είναι η επόμενη εμφάνιση που δύσκολα θα ξεχάσει κανείς.

Τα φτερά που είχε πάνω το φόρεμα θύμιζαν παραμύθι! Το φόρεμα της είναι δημιουργία του Ιταλού σχεδιαστή Francesco Scognamiglio’s από την συλλογή του Fall 2016 Couture.

Performances:

9
Rihanna

1472445457-55961b234fcf331c5aba26084e0bc2f5-600x788
Η στιγμή που ο Drake έκανε ερωτική εξομολόγηση στη Rihanna!

rihanna-vma-16-3-1472440718

30vmaslist-rihanna1-master768

H Rihanna εμφανίστηκε 4 φορές στη σκηνή και τραγούδησε. Μια από αυτές ήταν η δυναμική έναρξη των MTV Video Music Awards στην οποία φορούσε Hood By Air.

10
Beyoncé

H Beyoncé στην εμφάνιση της φόρεσε γούνα FENDI.

11
Nicki Minaj + Ariana Grande στην εμφάνιση τους με θέμα work out

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending