fbpx

Τα πιο αγαπημένα κραγιόν για το φθινόπωρο!

Περίμενα αρκετό καιρό για αυτή τη λατρεμένη στιγμή που επιτέλους θα μπορέσω να φορέσω ξανά τα αγαπημένα μου σκούρα κραγιόν ιδανικά για το φθινόπωρο και τον χειμώνα!

Όσο ωραίο και να είναι το καλοκαιρινό μακιγιάζ, πάντα θα έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τα πιο τολμηρά και επιβλητικά μακιγιάζ του χειμώνα.

14141912_1037551773007011_7209089556429097703_n

Μόνο με ένα σκούρο κραγιόν, μπορείς να δείχνεις στυλάτη και περιποιημένη, χωρίς να χρειάζεσαι ιδιαίτερο μακιγιάζ στα μάτια.

Επέλεξα λοιπόν τα 3 αγαπημένα μου κραγιόν για το φθινόπωρο και σας τα δείχνω για να πάρετε κι εσείς έμπνευση, αλλά και ιδέες για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις!

Δείτε ποια είναι: 

1
Oh lady lipstick από Mac

Το πρώτο κραγιόν είναι το liquid lipstick Oh, Lady από την MAC και είναι ένα σκούρο λιλάβυσσινί κραγιόν. Το λατρεύω γιατί ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ ματιών και διαρκεί όλη μέρα λόγω του ότι είναι matte.

2
Heroine lipstick από Mac

Το δεύτερο αγαπημένο μου κραγιόν είναι το Heroine της MAC και αυτό σε matte τελείωμα. Αυτή η απόχρωση ωστόσο περιορίζει το μακιγιάζ των ματιών, αφού είναι έντονο λιλά . Άρα ο καλύτερος συνδυασμός με αυτό είναι eyeliner και μάσκαρα!

3
Instigator lipstick από Mac

Το τρίτο και τελευταίο κραγιόν είναι και πάλι της MAC στην απόχρωση Instigator και είναι το κλασσικό βυσσινί vampy κραγιόν για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά looks αλλά και διάφορα outfits!

Εσείς ποιες αποχρώσεις θα προτιμήσετε φέτος το φθινόπωρο;
xxx

 

Δείτε επίσης: 5 must have κραγιόν από την MAC

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending