fbpx

Τα 3 αγαπημένα μας στέκια για φαγητό στη Λευκωσία!

Τώρα που μπήκε το φθινόπωρο, μάλλον θα ξεκινήσεις να τιμάς λίγο περισσότερο την πρωτεύουσα μας στις εξόδους σου.

Θα συνεχίσεις να επισκέπτεσαι τα παραλιακά στέκια σου, αλλά ειδικά με την επιστροφή στο πανεπιστήμιο, η Λευκωσία θα γίνει ιδανική για εξόδους και ιδιαίτερα για φαγητό.

Πιο κάτω σου μάζεψα τα αγαπημένα στέκια μας στη Λευκωσία, για να πας με την παρέα σου και να απολαύσεις καλό φαγητό και σε προσιτές τιμές!

Δες τα πιο κάτω:

 

1
Για sushi – Yumi Japanese & Cocktail Bar

Είναι -προσωπικά- το καλύτερο sushi που δοκίμασα στην Κύπρο. Τόσο σε ποικιλία, όσο και σε γεύση, το Yumi έγινε το σταθερό στέκι μου για φαγητό, τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Θα το βρεις στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, δίπλα από το club Plan B.

Το περιβάλλον στο χώρο είναι μοντέρνο, με όμορφη διακόσμηση και χαλαρωτική μουσική στο background. Μπορείς να απολαύσεις καθημερινά με €14 ευρώ (€15 το ΣΚ) All you can Eat sushi – δηλαδή τρως όση ποσότητα θέλεις (ή καλύτερα, αντέχεις)!

Και μη ξεχάσεις στο τέλος να απολαύσεις το γλυκό σου σε ποτηράκι shot

13956950_1146058008769466_239853444_n

Είναι 3 μικρές κουταλιές απόλαυσης, και επιβάλλεται στο τέλος, για να φύγει η γεύση από το sushi που σε έκανε να πεις “δεν χωράει άλλο“.

P.S.: Πάντα υπάρχει χώρος και για λίγο γλυκό 😉

2
Για σουβλάκια και μεζέδες – Πιάτσα Γουρουνάκι

2016-09-01 21.11.53

Σε περίπτωση που δεν το ανακάλυψες ακόμα, υπάρχει και το νέο Πιάτσα Γουρουνάκι Εξπρέςς (ναι, έτσι γράφεται)! Βρίσκεται στο χώρο που ήταν παλιά το Goody’s, απέναντι από την Πλατεία Ελευθερίας, κοντά στην αρχή της Λήδρας στην κάτω Λευκωσία. Τα σουβλάκια που δοκιμάσαμε είχαν μοναδική γεύση, αλλά μπορείς να απολαύσεις επίσης νόστιμους μεζέδες σε χρόνο εξπρές! Παραγγέλνεις δηλαδή, και όταν είναι έτοιμο (5-10 λεπτά) σε ειδοποιούν να το παραλάβεις από το ταμείο.

P.S. Ο χώρος είναι μεγάλος, με τραπέζια μέσα κι έξω, γι’ αυτό μην ανησυχείς ότι θα περιμένεις ώρα για να εξυπηρετηθείς 😉

3
Για χαλλουμωτή ή λαχματζούν – Avo’s Armenian Food

halloumwtesΕ εντάξει, ο Avo είναι πλέον γνωστός για τις προσιτές τιμές των αγαπημένων μας χαλλουμωτών (€1 μόνο) αλλά και των λαχματζούν του (€1.30). Μπορείς να παραγγείλεις κι άλλα φαγητά, αλλά αν περπατάς στην Ονασαγόρου, νιώθεις ότι πρέπει να περάσεις για μία χαλλουμωτή (που ίσως θα φας και την επόμενη μέρα – εξίσου νόστιμη).

Φωτογραφίες: Προσωπικό αρχείο

Εσένα ποιο από τα πιο πάνω είναι αγαπημένο σου στέκι;

 

Δες επίσης: Τα πιο ιδανικά στέκια για νυχτερινές εξόδους στη Λεμεσό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending