fbpx

Hashtag United, η πιο αντισυμβατική ομάδα ever! (videos)

Θα μπορούσα να σας προκαλέσω να ψάξετε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας προκειμένου να βρείτε ομάδα με το όνομα Hashtag United αλλά δεν θα το κάνω. Και όμως, αυτή η ομάδα που δεν αγωνίζεται σε μια “κανονική” κατηγορία ποδοσφαίρου, έχει ήδη παίξει στο Wembley, θα συμμετέχει στο επόμενο Football Manager ενώ έφτασε κοντά στο να υπογράψει τον Adebayo Akinfenwa. Αν τυχόν δεν καταλάβατε ποιος είναι αυτός ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία!

Akinfenwa

Το ερώτημα παραμένει όμως: Ποια είναι αυτή η Hashtag United;

Είναι δημιούργημα του Spencer Owen, ο οποίος τυγχάνει και αρχηγός της ομάδας, κατ’ αρχήν. Ο Owen έχει το δικό του κανάλι στο YouTube, Spencer FC, έχοντας 1, 5 εκατομμύριο subscribers. Ο άνθρωπος αυτός, λοιπόν, αποφάσισε πριν 6 μήνες να δημιουργήσει μια ποδοσφαιρική ομάδα αποτελούμενη από φίλους και πρώην συμφοιτητές του που θα παίζει παιχνίδια επίδειξης. Παιχνίδια τα οποία οπτικογραφούνται από μια ομάδα 4 ανθρώπων που μετά από την σχετική επεξεργασία τα ανεβάζουν στο YouTube! Και αν αναρωτιέστε αν έχει απήχηση, δείτε τα νούμερα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Instagram: 100.00 followers

Twitter: 41.000 followers

Έχουν μέχρι στιγμής αντιμετωπίσει ομάδες της Google, επίλεκτη ομάδα κωμικών ηθοποιών αλλά και ομάδα από το προσωπικό της Manchester City και έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όπως ο Graeme Le Saux και ο Ray Parlour!

Ουσιαστικά, αυτό που έκανε η Hashtag United ήταν να φέρει το gaming στην πραγματική ζωή αφού οι “κατηγορίες” στις οποίες παίζει είναι χτισμένες βάση των δικών της “θέλω”. Παίζει 10 παιχνίδια σε κάθε κατηγορία με τον υποβιβασμό ή την άνοδο να εξαρτάται αποκλειστικά από το πόσους βαθμούς θα συγκεντρώσει η Hashtag!

Κάπως έτσι, υπάρχει η (σοβαρή) πιθανότητα στο επόμενο Football Manager να αγοράσετε ποδοσφαιριστή της Hashtag, της πιο αντισυμβατικής ποδοσφαιρικής ομάδας που υπάρχει αυτή τη στιγμή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending