fbpx

Πώς ήσουν και πώς έγινες: Αθλητές που τους άλλαξε ο χρόνος!

Αν η ζωή ήταν παιχνίδι τότε νικητής θα ήταν πάντα ο χρόνος. Φιλοσοφική, μεν, δήλωση αλλά πέρα για πέρα αληθινή. Σκέψου το λίγο. Όσο και να τρέξεις, όσο και να προσπαθήσεις θα έρθει μια στιγμή που τα σημάδια του χρόνου θα φανούν πάνω σου. Με άλλα λόγια γερνάς.

Από μια τέτοια διαδικασία δεν θα μπορούσαν να γλιτώσουν ούτε οι αθλητές, άνθρωποι δηλαδή που για ένα μεγάλο μέρος της ζωής του προπονούνται καθημερινά και κάνουν αυτό που λέμε “καλή ζωή”.

Κάπως έτσι, μαζέψαμε κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις αθλητών που μεγάλωσαν και τους φαίνεται. Σε άλλους πιο λίγο, σε άλλους περισσότερο.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, 8 περιπτώσεις ανθρώπων των σπορ που τους άγγιξε ο χρόνος.

 

1
Michael Jordan

Η περίπτωση του “Air Jordan” είναι από τις πλέον ξεκάθαρες σε σχέση πάντα με το τι ακολουθεί. Στα 53 του, σήμερα, η πιο εμφανής αλλαγή σε σχέση με τις μέρες που έπαιζε ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής του κόσμου είναι το επιπρόσθετο βάρος που είναι φαίνεται και στο πρόσωπο του.

2
Pele

Στην περίπτωση του μεγάλου Βραζιλιάνου, η διαφορά από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα είναι τεράστια και πως να μην είναι άλλωστε! Είναι, εξάλλου, 75 χρονών και με πολλά προβλήματα υγείας να επιβαρύνουν το σώμα του!

3
Diego Maradona

Φάκελος: Ντιέγκο Μαραντόνα. 20 χρόνια νεότερος από τον Πελέ (55 ο Αργεντίνος) με πολύ περιττό βάρος όμως (ποτέ δεν ήταν υπόδειγμα fit ποδοσφαιριστή για να μην ξεχνιόμαστε) και τα μαλλιά να γκριζάρουν σιγά – σιγά. Μην ξεχνάμε πως ο τεράστιος Ντιεγκίτο υπήρξε και χρήστης ναρκωτικών με τον οργανισμό του να καταπονείται ακόμη περισσότερο από ενός “καθαρού” ποδοσφαιριστή.

4
Νίκος Γκάλης

Ο θεός του ελληνικού μπάσκετ είναι, σήμερα, 59 ετών με το γκρίζο μαλλί να προδίδει το γήρας που έρχεται. Παραμένει, ωστόσο, σε αρκετά καλή κατάσταση σε σχέση πάντα με άλλους συναδέλφους του σε αυτή τη λίστα.

5
Παναγιώτης Γιαννάκης

Ο “δράκος” στα 57 του διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση. Όπως και στην περίπτωση, τα μαλλιά γκρίζαραν αλλά η ενεργή απασχόληση του Γιαννάκη με το μπάσκετ, ως προπονητής, τον διατήρησε σε καλή φόρμα.

6
Franz Beckenbauer

Πρόσφατα έκανε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ο 70χρονος Μπεκενμπάουερ που παρά τα 70 του χρόνια παραμένει καθόλα ενεργητικός αφού εξακολουθεί να είναι κοντά στην αγαπημένη του Μπάγερν Μονάχου. Ο χρόνος, ωστόσο, αμίλεικτος όπως είναι άφησε τα σημάδια του στον “Κάιζερ!

7
Ruud Gullit

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε ποτέ η Ολλανδία είναι και ο Γκούλιτ. Κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της καριέρας του τον συνόδευε το ράστα μαλλί του και μουστάκι, που σήμερα στα 54 του, αποτελούν ανάμνηση. Σε συνδυασμό με το έξτρα βάρος του, τον κάνουν, σχεδόν, αγνώριστο σε σχέση με το παρελθόν!

8
Mika Hakinen

Κλασσική περίπτωση Σκανδιναβού είναι ο κορυφαίος Μίκα Χάκινεν. Σαν τέτοιος, και παρά το γεγονός πως πλησιάζει τα 50 (είναι 47 σήμερα), δεν έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με την αρχή της καριέρας του.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending