fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Ένας από τους αρχικούς στόχους του StudentLife Trends ήταν να εντοπίζουμε εβδομαδιαία τα πιο stylish αγόρια και κορίτσια από Κύπρο και Ελλάδα και να σας τους παρουσιάζουμε! Γι’ αυτό και σήμερα μέσα από αυτό το post θα σας δείξουμε τους 5 πιο καλοντυμένους που βρήκαμε μέσα από τα social media!

Τα άτομα που επιλέχθηκαν για αυτή την εβδομάδα ξέρουν πολύ καλά να ποζάρουν στο φακό και ξέρουν να κρατούν καλά ενημερωμένους τους followers τους με ωραίες φωτογραφίες σε Facebook και Instagram.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends μπορείτε να επιλεγείτε στα best looks της επόμενης εβδομάδας.

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας: 

 

Ο Αντρέας επέλεξε ένα monochrome outfit, και πολύ έκανε γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ στυλάτο. Το συγκεκριμένο outfit βέβαια, δεν μπορεί να το υποστηρίξει όποιος και όποιος. Εδώ ο Αντρέας όμως δημιούργησε ένα καταπληκτικό look, που σίγουρα λίγοι είναι αυτοί που θα τολμήσουν να το βάλουν.

Ένα πολύ girly look από τη Ραφαέλα. Φόρεσε one shoulder top, ένα trend που έκανε πολύ δυνατό come back αυτό το καλοκαίρι, και συνεχίζει να είναι Νο.1 τάση και το φθινόπωρο. Τα sneakers της ολοκλήρωσαν το outfit, κάνοντάς το να είναι μια ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας.

Πολύ σωστά “έσπασε” το total black outfit με τα πράσινα adidas gazelle του! Πολύ ωραία μαύρα ripped jeans, και ωραίο ρολόι. Θεωρώ πως είναι ένα από τα καταλληλότερα outfits για τώρα το φθινόπωρο.

Ο Στέφανος έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, και στη συγκεκριμένη φωτογραφία φοράει ένα ιδιαίτερο outfit. Παρόλο που είναι total black outfitδεν είναι μονότονο. Αντιθέτως ο τρόπος που συνδύασε το μαύρο cropped παντελόνι του, με longline μπλούζα, κάνουν το look του πολύ ξεχωριστό και στυλάτο.

5
Μιρκέτα (Instagram: mirketa)

Η Μιρκέτα έχει τη δική της συλλογή από ρούχα και κυρίως από jeans. Τα συγκεκριμένα shorts στη φωτογραφία είναι από τη δική της συλλογή. Η Μιρκέτα έκανε ένα καταπληκτικό συνδυασμό με άσπρο t-shirt και μαύρη δερμάτινη ζώνη.

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 

Δες επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending