fbpx

Τα πιο δημοφιλή YouTube channels για όλα τα γούστα!

Εδώ και μερικά χρόνια σίγουρα θα έχετε προσέξει ότι κυριαρχεί πλέον στο YouTube μια νέα τάση.

Όλο και περισσότερα άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, βρήκαν ένα δικό τους τρόπο να εκφράζουν την άποψη τους – και όχι μόνο.

Θα δεις βιντεάκια από: μαθήματα μαγειρικής, δημιουργίας κατασκευών, μαθήματα μακιγιάζ, κριτική άλλων ατόμων και η λίστα δεν τελειώνει.

Γιατί αυξάνονται τα άτομα που φτιάχνουν το δικό τους κανάλι;

YoutubersΟ λόγος είναι επειδή πλέον στο διαδικτυακό χώρο υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση λόγω και της εξέλιξης της τεχνολογίας. Κάποιοι μάλιστα το έχουν κάνει και επάγγελμα και ζουν απ’ αυτό.

Γιατί προτιμάμε το YouTube αντί την τηλεόραση;

youtube2Πάντοτε πίσω από την τηλεόραση, τα περιοδικά, τις εφημερίδες, υπήρχε μία μονόπλευρη κατεύθυνση και δεν είχες πληθώρα επιλογών. Ενώ το YouTube και γενικά το διαδίκτυο, ήρθε να ανατρέψει τα πάντα. Μπορείς εντελώς ελεύθερα να εκφράσεις την άποψη σου, να παρουσιάσεις διάφορες πτυχές του εαυτού σου, απλά και μόνο στήνοντας μια κάμερα στο δωμάτιο σου και κάνοντας επεξεργασία το βίντεο μετά… τσουπ! Το ανεβάζεις στο YouTube και αρχίζουν τα views να πέφτουν βροχή.

Σχόλια με διαφορετικές ή και κοινές απόψεις, likes, dislikes κι έρχεσαι εσύ, που ίσως δεν θέλεις να σχολιάσεις, και απλά παρακολουθείς τι γίνεται.

Για να σχηματίσεις κι εσύ με τη σειρά σου μια απόψη γύρω απο ένα θέμα ή απλά να μάθεις κάτι καινούριο που δεν ήξερες απο κάποιον που είχε το θάρρος να το μοιραστεί δημόσια στον κυβερνοχώρο.

Γενικά το YouTube έχει πολύ θετικό αντίκρυσμα στις μέρες μας.

YouTube-Paid-channelsΌμως έχει και μία αρνητική πλευρά. Το γεγονός ότι μπορείς να ανεβάσεις ό,τι θέλεις και όποτε θέλεις και να εκφραστείς ελεύθερα μπορεί να γίνει και λίγο αρνητικό. Να φτάσεις π.χ. σε σημείο στο οποίο να παραβιάζεις πολλά δικαιώματα, να κατακρίνεις άτομα χωρίς να το καταλαβαίνεις, ή και να εκθέτεις πολλές προσωπικές πληροφορίες δημόσια που ίσως δεν θα έπρεπε.

Έτυχε πολλές φορές να δω παιδιά πολύ μικρής ηλικίας 8-12 χρονών…

Έχουν το δικό τους κανάλι και μάλλον δεν έχουν επίβλεψη από κάποιον μεγαλύτερο. Θα ήταν καλύτερα σε τέτοιες ηλικίες να υπάρχει περισσότερη επίβλεψη από τους γονείς μιας και δεν είναι σε θέση να ανεβάσουν κάτι με πολλή σκέψη και ωριμότητα.

Στο YouTube μπορείτε να κάνετε την έρευνα σας και να βρείτε άτομα τα οποία έχουν ίδιες απόψεις με εσάς

youtubeΕίτε σας εμπνέουν, είτε σας παρακινούν να κάνετε κάτι που εσείς επιθυμείτε και να θυμάστε πάντοτε πως δεν είσαστε μόνοι σας σε αυτό το κόσμο. Όλο και κάποιος θα βρεθεί που θα σας εμπνεύσει, που θα ταυτιστείτε μαζί του και θα τον νιώσετε. Γι’ αυτό και το logo του YouTube λέει Broadcast yourself!

Αν νιώθεις ότι έχεις κι εσύ κάτι να προσφέρεις βοηθώντας με τα λόγια σου, απλά να κάνεις τους γύρω σου που έχουν μιζεριάσει, να γελάσουν λίγο με το χιούμορ σου και μεταδίδοντας ακόμη και την ενέργεια σου μέσω μιας κάμερας, τότε το YouTube είναι η ευκαιρία σου.

Πιο κάτω σας αναφέρω μερικά κανάλια που παρακολουθώ και περνώ ευχάριστα τον ελεύθερο μου χρόνο – ίσως σας αρεσουν κι εσάς.

Check them out: 🙂

 

1
Katrin Berndt:

Vlogs, beauty και πολύ υλικό που αφορά απορίες για tattoos, piercings κ.ά. για τους φανατικούς των piercings.

YouTube channel: Katrin Berndt

2
Mary Sinatsaki:

Πιστεύω όλοι μας γνωρίζουμε την ευχάριστη και αισιόδοξη παρουσία της Μαίρης η οποία μας κάνει να χαμογελάμε με τα χιουμορστικά βίντεο της, κάνοντας τρέλες, αλλά και τη νέα της σειρά «Αγαπητή Μαίρη», που μας θέτει σε προβληματισμούς και μας συμβουλεύει.

YouTube channel: Mary Sinatsaki

3
Seniora Elis:

Λατρεμένη 18χρονη που μιλά για διάφορα θέματα στη ζωή και μπορείς πολύ εύκολα να ταυτιστείς μαζί της σε διάφορους τομείς.

YouTube channel: Seniora Elis

4
Ευτύχης Μπλέτσας:

Για τις ταξιδιάρικες ψυχές που έχουν πάθος για τα ταξίδια και τις βόλτες, αλλά και για συνταγές!

YouTube channel: Eftixis Bletsas

5
AmiYiami:

Χιουμοριστικό περιεχόμενο με τη λατρεμένη σειρά των food fights για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου.

YouTube channel: Ami Yiami

6
Vibrator Productions:

Πολλές φάρσες χωρίς έλεος, καμάκι σε κοπέλες, social experiments, γκάλοπ, vlogs, κωμικά βίντεο. Γιατί αυτός θα σε διδάξει!

YouTube channel: Vibrator Productions

P.S. Μην ξεχάσεις να ρίξεις και μια ματιά στο YouTube Channel του StudentLife 🙂

Αν σας τραβήξει κάποιος το ενδιαφέρον, σας προειδοποιώ ότι θα κολλήσετε στην οθόνη σας για μέρες! 😀

 

Δες επίσης: Ήξερες σε τι προοριζόταν το Youtube αρχικά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending