fbpx

5 τηλεοπτικές σειρές με… ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον! (video)

Αναμφίβολα το ποδόσφαιρο θεωρείτε ως το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο, αφού συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα του κόσμου από κάθε άλλο άθλημα.

Αρκετές τηλεοπτικές σειρές θέλησαν να προβάλουν το ποδόσφαιρο με τον δικό τους τρόπο και στο πιο κάτω άρθρο σας παρουσιάζουμε τις τέσσερις καλύτερες, συν μία που δεν θα μπορούσα να παραλείψω.

1
Ευτυχισμένοι Μαζί

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την θρυλική οικογένεια Μαυροτσούκαλου που ήταν φανατική με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Δεν μπορούσαν σε κάθε επεισόδιο της σειράς να μην αναφέρουν την μεγάλη τους ομάδα.

Επίσης πολλές φορές είδαμε την δική τους ομάδα, τον ‘Ανίκητο‘, με προπονητή τον πατέρα της οικογένειας.

Σίγουρα όμως το επεισόδιο που λάτρεψαν στην Κύπρο, κυρίως οι οπαδοί της Ανόρθωσης, είναι αυτό που έγινε ειδική αναφορά στην ιστορική πρόκριση της Ανόρθωσης επί του Ολυμπιακού!

2
Το καφέ της Χαράς

Είναι μια τηλεοπτική σειρά που έγραψε ιστορία και ακόμα και τώρα, μετά από τόσα χρόνια, γράφει τρελά νούμερα. Το πως πρόβαλαν το ποδόσφαιρο είναι κάπως κωμικό.

Ο Αστέρας Κολοκοτρωνιτσίου, ήταν η ομάδα που δημιούργησε ο δήμαρχος του ομώνυμου χωριού, περιλαμβανόταν από παίχτες που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον μοίρασαν άφθονο γέλιο!

Δείτε στην αρχή του βίντεο την πρωτότυπη εμφάνιση και την ‘απάντηση’ στους αντιπάλους!

3
Ο πόλεμος των άστρων

Ήταν μια τηλεοπτική σειρά με επεισόδια που ασχολούνταν με τα ζώδια και την ψυχοσύνθεση των ατόμων μέσα από αυτά.

Σε ένα από τα επεισόδια της σειράς δημιούργησαν ένα ποδοσφαιριστή και ήθελαν να δείξουν την ερωτική του ζωή αλλά και την καριέρα του με βάση το ζώδιο του.

Αυτό όμως που πρόβαλαν πραγματικά είναι η άλλη όψη του ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα η χαρά και ευτυχία που δίνει ένας ποδοσφαιριστής στους οπαδούς του όταν σκοράρει και η λύτρωση του ιδίου που λαμβάνει τόση αγάπη από των κόσμο του.

4
FAKATE TOUS

Μια από τις ποιο πετυχημένες σατιρικές εκπομπές της Κύπρου δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο.

Κυρίως με το επιτυχημένο σκιτσάκι “Τα άπλυτα στην χώρα” που σατιρίζουν τις ομάδες και τα πρόσωπα του ποδοσφαίρου της Κύπρου, που οι ατάκες τους έγιναν πολλές φορές viral στο διαδίκτυο αλλά και την παρωδία της εκπομπής Replay με τον σχολιασμό του Μάριου ”Νευραμίδη”.

Με αυτό τον τρόπο που προβάλουν το ποδόσφαιρο, καταφέρνουν εκτός από το να κάνουν το κοινό να γελά, πολλές φορές να λένε και την αλήθεια πάντα με χιούμορ!

5
Αστέρας Ραχούλας

Ο Αστέρας Ραχούλας είναι μια εντελώς ποδοσφαιρική σειρά που θα δούμε φέτος στους δέκτες μας.

Σε κάθε επεισόδιο της σειράς θα υπάρχει φυσικά το ποδόσφαιρο αλλά και τα παρατράγουδα του. Δηλαδή όλοι αυτοί οι καυγάδες που βλέπουμε στους πραγματικούς αγώνες, θα τους βλέπουμε με κάπως χιουμοριστικό τρόπο.

Το επίκεντρο στην τηλεοπτική σειρά θα είναι ένα γήπεδο που θα το διεκδικούν δύο χωριά, η φτωχή Ραχούλα και το πλούσιο Παραδείσι.

Στην μια μεριά ο «Αστέρας» η ιστορική επαρχιακή ομάδα της Ραχούλας και από την άλλη ο «Κεραυνός» του αδίκαστου Παραδείσι. Το αναμένουμε!

Ποια σειρά που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο σου άρεσε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending