fbpx

Όσα μας εντυπωσίασαν στη Βραδιά Ομίλων 2016 του Πανεπιστημίου Κύπρου!

Εκεί που οι διακοπές σου φτάνουν στο τέλος τους και θέλεις να ετοιμαστείς, πριν την ώρα σου, για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, αντακώνουν οι εκδηλώσεις…

Φεστιβάλ, συναυλίες και welcome parties, πρέπει να χωρέσουν σε δύο εβδομάδες!  Και ανάμεσα σε αυτά, δεν μπορεί να λείπει η Βραδιά Ομίλων του Πανεπιστημίου Κύπρου!

Πλέον έγινε θεσμός η βραδιά να γίνεται στην αρχή κάθε ακαδημαϊκής χρονιάς. Δίνει την ευκαιρία στους νέους (και μη) φοιτητές να γνωρίσουν τους ομίλους και τις δράσεις τους, έτσι ώστε να συμμετέχουν σε αυτές κατά τη διάρκεια της χρονιάς! Αυτό όμως γίνεται σε συνδυασμό με παρουσιάσεις ομίλων, μουσική και διασκέδαση!

Δες τι μας έκανε εντύπωση και τι «έφκαλε μάτι» στη Βραδιά Ομίλων την Πέμπτη 8/9/2016!

 

1
Η απορία: «Μα τι εν οι Όμιλοι;»

Η φάση που έρκεται στην προώθηση ο τεταρτοετής να σε ρωτήσει «αν είσαστε παράταξη» τζιαι «τι εν οι όμιλοι», ενώ υπάρχουν δευτεροετείς που έχουν ήδη γνωρίσει για τα καλά 5-6 ομίλους.  Φυσικά και οι όμιλοι δεν είναι παράταξη, αλλά λειτουργούν καθαρά εθελοντικά από φοιτητές που θέλουν να ασχοληθούν στον ελεύθερο τους χρόνο με κάποιο ενδιαφέρον τους, ή με κάτι ποιο κοντινό με το επάγγελμα τους.

Αν πήγες στη Βραδιά Ομίλων, τώρα θα καταλάβεις τι εννοώ.

2
Mascot: the Red Man

Ο… Red Man ήταν άλλο ένα κομμάτι της εκδήλωσης, το οποίο προέκυψε τυχαία.  Όσοι βρίσκονταν στην Πανεπιστημιούπολη την Τρίτη, ίσως να είχαν την τιμή να τον δουν από κοντά. Αν δεν πείθεσαι από τις φήμες, μπορείς να τον δεις στο live video του στη Facebook σελίδα των ομίλων του ΠΚ (UCY Student Clubs). Και όμως, αυτός είναι το «πρόσωπο των ομίλων», καθώς είναι ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Ομίλων (ναι, οι όμιλοι έχουν τέτοια τρέλα)!

3
On stage – Part 1: Γνωριμία με ομίλους

Το πρώτο μέρος της βραδιάς ήταν οι παρουσιάσεις των ομίλων.  Τον συντονισμό τους είχαν δύο παρουσιαστές, κατάλληλοι για να μεταδώσουν την τρέλα των ομίλων!

Απολαύσαμε διάφορων ειδών παρουσιάσεις, που περιλάμβαναν χορούς, τραγούδια και μικρά σκετσάκια, αλλά και λεκτικές περιγραφές των δράσεων άλλων ομίλων.  Αυτό, όμως που μας έκανε εντύπωση, ήταν τα hashtags των παρουσιαστών… #ucyClubs #getInvolved #peMasKanenaHashtag #ΒΟ2016 

Τελικά τι είναι ρε παιδιά το ΒΟ; Μπι-Μηδέν ή Μπι-Όου;  Για να σας λυθεί η απορία (τζιαι να κοιμάστε απόψε), είναι τα αρχικά Β.Ο. από τη «Βραδιά Ομίλων».

4
Minus One: On stage – Part 2

Αυτό που έκανε τη φετινή Βραδιά Ομίλων ξεχωριστή, ήταν η μεγάλη διοργάνωσή της.  Συνήθως το πρόγραμμα περιείχε κάποιον DJ – πιθανότατα φοιτητή – ενώ φέτος είχαμε την τιμή να τραγουδήσουμε, να κάνουμε head banging και να πιούμε τις μπύρες μας με τους ανεπανάληπτους Minus One!

Κακά τα ψέματα, σε αντίθεση με το όνομά τους, αυτή την περίοδο είναι από τους πρώτους στο προσκήνειο της κυπριακής μουσικής. Τα σπάσαμε, λοιπόν, με την παρέα των Minus One! Δες και το live video από το StudentLife που ήταν εκεί και μίλησε μαζί τους.

5
Οι μπύρες που ήπιαμε ήταν πολλές!

Μα πώς να μείνεις στη μια μπύρα, όταν κόστιζε μόνο 1 ευρώ;  Ναι, καλά ακούσατε!  Οι διοργανωτές της βραδιάς εξασφάλισαν χαμηλές φοιτητικές τιμές, ενώ η είσοδος ήταν εντελώς δωρεάν!  Φυσικά, θα μπορούσες να πεις πως πλήρωνες με “αναμονή” στην τεράστια ουρά που περίμενες στο μπαρ…

Έβλεπες 5 άτομα να εν που πάνω που τη μηχανή της draught τζιαι να περιμένουν να σερβίρουν! Τόσο πολύ ήταν το κακό, που σε κάποια φάση εφκάλαν τζιαι ταπελλούα για να εξυπηρετεί κάποιος τους πελάτες που δεν ήθελαν μπύρα Πάλε καλά δηλαδή!

Bar Clubs night

Πέρα από τα αστεία, η Βραδιά Ομίλων 2016 ήταν ίσως η πιο δυνατή, πετυχημένη και ροκ Βραδιά Ομίλων από όλες τις προηγούμενες!

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή… Τη συνέχεια θα την δείτε από τους ίδιους τους ομίλους!

Στη διοργάνωση, κακά τα ψέματα, όλα τα παιδιά που βοήθησαν έδωσαν το 100% τους, για να περάσουν οι συμφοιτητές τους μια υπέροχη βραδιά, έτσι για το καλό της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

Φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά:

clubs night 2016 theatre

minus one clubs night 2016

clubs night 2016

clubs night 2016

bar clubs night 2016

clubs night 2016

minus one clubs night 2016

minus one clubs night 2016

minus one clubs night 2016

minus one clubs night 2016

Θα σας δω σε κάποια εκδήλωση κάποιου ομίλου;

 

Δες επίσης: Όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending