fbpx

Ταινίες VS Πραγματικότητα: Οι 5 κύριες διαφορές που βλέπουμε κάθε φορά!

Βάλεις να δεις μια ταινία τζιαι ξέρεις ότι το 90% που τζείνα που έσσιει μέσα εν ψέματα.

Όμως πάλε κάθεσαι τζιαι θωρείς την εσύ.

Ώρες-ώρες απορώ, μόνο έγω εν είμαι έτσι ή απλα παρακάμνουν το στις ταινίες;

Πάμε να δούμε τις 5 κυριότερες διαφορές που θα δούμε κάθε φορά:

 

1
Πρωινό ξύπνημα

Στις ταινίες πάντα ξυπνούν τζιαι είναι σαμπώς τζιαι εν ετζοιμηθήκαν ποττέ. Χτενισμένες, περιποιημένες, βαμμένες. Νομίζεις ότι εν κούκλες ψεύτικες.

Στην πραγματική ζωή όμως τα πράγματα ενεν τζιαι τόσο ωραία. Ξυπνάς αναμαλλιασμένος. με γαρίλα στο μάτι, τζιαι το πρώτο πράμα που θέλεις να κάμεις είναι να νυφτείς τζιαι να πιεις επείγον έναν καφέ για να ανοίξουν τα μάθκια σου.

2
Πρόγευμα

Δαμέ τζι’ αν το παρακάμνουν. Στις ταινίες κάθουνται οικογενειακά να φαν πρωινό. Τζιαι ΤΙ ΠΡΩΙΝΟ! Ότι φανταστείς έσσιει: καπίρες με 1000 είδη που μαρμελάδες, κρουασάν, αυγά, καφέ, τσάι, χυμό… κλπ.

Ενώ το πρωινό στην πραγματικότητα είναι ένα είδος: Απλά καφές τζιαι πιο συγκεκριμένα το πρωινό μας περιλαμβάνει σίγουρα ΦΡΑΠΕΕΕ!

3
Ρούχα στο σπίτι

Εν ξέρω αν μόνο έγω το επαρατήρησα, αλλά όσες φορές είδα ταινία, η πρωταγωνίστρια ή ο πρωταγωνιστής πάντα μες το σπίτι του κυκλοφορεί με τέλεια τζιαι σέξυ ρούχα. Εννοείται πως κανένας εν έσσιει έτσι αθκιάση να κάτσει να σάζεται για να εν μες το σπίτι.

Στην πραγματικότητα, το μόνο που θέλεις να κάμεις είναι να βάλεις ότι πιο άνετο υπάρχει μες την ντουλάπα (άσχετο αν είναι 3 με 4 νούμερα πιο μεγάλο που το κανονικό σου μέγεθος), τζιαι να απλώσεις πας τον καναπέ.

4
Δουλειά

Ούλοι μες τα έργα έχουν μια καταπληκτική δουλειά, με τέλεια ωράρια τζιαι ένα απίθανο γραφείο. Εννοείται ότι ούλλη την ώρα είναι ευδιάθετοι τζιαι χαμογελαστοί.

Νο Νο Νο… Στην πραγματική ζωή τίποτε που τούτα εν ισχύει. Το πιο πιθανόν να έβρεις μια δουλειά που εν να πρέπει να ξυπνάς που το χάραμα τζιαι να βουράς όπως τον πελλό να πάεις στην ώρα σου. Να έχεις ένα γραφείο που ίσσια-ίσσια που θα έσσιει τα απαραίτητα τζιαι να νευριάζεις συνέχεια, γιατί κάτι εν έγινε ακριβώς όπως το ήθελες.

5
Happy end (το πιο μισητό που ούλλα)

Στις ταινίες ως συνήθως, στο τέλος, πάντα νικά ο καλός ή ένα ζευγάρι εν ξανά μαζί, ή τέλος πάντων το γνωστό happy end!

Τούτο το happy end στην πραγματική ζωή πότε ακριβώς έρκεται; Εγώ ακόμα εν εκατάλαβα. Μάλλον ποττέ, γιατί έχουμε το στο αίμα μας να μεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτε. Όσα τζι’ αν έχουμε, πάντα θέλουμε τζι’ άλλα.

Ευτυχώς που υπάρχουν τζιαι οι ταινίες τζιαι ξεφεύγουμε λλίο που την πραγματικότητα!

 

Δες επίσης: 5+1 ταινίες που ΠΡΕΠΕΙ να δεις σίγουρα μια φορά στη ζωή σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending