fbpx

Τα απαραίτητα προϊόντα για μακιγιάζ για το πανεπιστήμιο!

Εκτός από το τι θα βάλεις στο πανεπιστήμιο, σημαντικό είναι και το πώς θα βαφτείς για να μην είσαι υπερβολική. Γι’ αυτό και εγώ σου προτείνω ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσεις για να είσαι κατάλληλα βαμμένη.

Δες πώς πρέπει να είσαι βαμμένη για το πανεπιστήμιο:

1
Βάση

Μια BB cream είναι η κατάλληλη επιλογή για το πανεπιστήμιο καθώς προσφέρει στο δέρμα σου την ενυδάτωση και την κάλυψη που χρειάζεσαι χωρίς να σε κάνει να φαίνεσαι βαμμένη!

2
Μάτια

Για τα μάτια μια μάσκαρα είναι υπέρ αρκετή, αφού θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και θα δώσει ένταση στο βλέμμα σου.

Καλύτερα να αποφύγεις σκιές και σκούρα eyeliner στα μάτια, γιατί θα κάνουν το βλέμμα σου να φαίνεται κουρασμένο και ταλαιπωρημένο. Επίσης θα φαίνεσαι υπερβολικά βαμμένη!

3
Ρουζ

Αποτέλεσμα εικόνας για blush mac

Εφάρμοσε στα μάγουλά σου μικρή ποσότητα ρουζ, ούτως ώστε να δώσεις λίγο χρώμα στο πρόσωπό σου. Σιγουρέψου ότι το σβήνεις καλά για να μην είναι πολύ εμφανές.

4
Χείλη

Αποτέλεσμα εικόνας για lip balm maybelline

Τα χείλη σου μετά από τόσες ώρες στο πανεπιστήμιο θα είναι αφυδατωμένα γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα κραγιόν, ειδικά σε matte υφές καθώς θα κάνουν τα χείλη σου ξηρά.
Επέλεξε ένα ενυδατικό balm χειλιών που θα έχεις πάντα μαζί σου για να εφαρμόζεις όποτε το έχεις την ανάγκη!

Απόκτησε κι εσύ το ιδανικό μακιγιάζ για το πανεπιστήμιο
με τις πιο πάνω συμβουλές! 

 


Διάβασε επίσης: Αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς για το πρωινό καθημερινό μακιγιάζ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending