fbpx

Neutral χρώματα: Συνδύασε τα με 4 fashionable τρόπους!

Neutral: σε απλή μετάφραση είναι το “ουδέτερο” χρώμα. Και όταν λέμε is the new black εννοούμε ότι θα το φορέσεις πολύ αυτή τη σεζόν.

Μη νομίζεις ότι το neutral είναι οι αποχρώσεις του λευκού. Η παλέτα του neutral περιλαμβάνει το μαύρο, το γκρίζο, το λευκό και τις γήινες αποχρώσεις, όπως το χακί.

Δες διάφορους τρόπους για να φορέσεις το neutral:

1
Με άσπρο παντελόνι:

Μπορείς να φορέσεις λευκό loose παντελόνι -αφού πλέον τα στενά παντελόνια δεν είναι trend– με μια μπεζ φανέλα. Ο τρόπος δένεις τη ζώνη σου δίνει στυλ στο όλο look και είναι πολύ trend.

2
Αποχρώσεις του γκρίζου: 

Αποχρώσεις του γκρίζου. Με ένα total grey outfit θα κάνεις σίγουρα εντύπωση. Δε μας ενοχλεί καθόλου αν το γκρίζο σε κάθε ρούχο είναι διαφορετικό!

3
Με bomber jacket:

Είτε βάλεις bomber jacket, είτε βάλεις δερμάτινο μπουφάν να το βάλεις σε neutral αποχρώσεις. Συνδύασε το με λευκό πουκάμισο ή κάνε ένα total white look.

4
Διάφορες αποχρώσεις του neutral:

meanwhileinawesometown-mens-fashion-and-lifestyle-blogger-outfit-trend-colors-beige-and-sand-zanerobe-parka-weekday-chinos_4Neutrals σε διάφορες αποχρώσεις. Μπορείς να βάλεις κάτι σε λευκό ή μαύρο για να “σπάσει” τη μονοτονία του neutral.

Εσύ με ποιο τρόπο θα συνδύαζες τα neutral χρώματα;

 

Δες επίσης: Outfit της εβδομάδας: Συνδύασε διάφορες αποχρώσεις του γκρίζου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending