fbpx

Τι προτιμούν να βλέπουν οι άνδρες στο γυναικείο ντύσιμο και εμφάνιση;

Το ντύσιμο, η επιλογή και ο συνδυασμός των ρούχων μας, αποτελούσε από πάντα μια ζόρικη διαδικασία. Καθρεφτίζει λίγο-πολύ την προσωπικότητα μας και συμβαδίζει με τη πρώτη εντύπωση που θα δώσουμε στους άλλους.

Οι γυναίκες (σε αντίθεση με τους άνδρες), ζορίζονται ακόμα πιο πολύ μιας και προσπαθούν να συνδυάσουν ρούχα που θα τις αφήσει πλήρως ικανοποιημένες! Γιατί; Ο καλλωπισμός κυλάει στις φλέβες μας και συνδέεται με τα… γονίδια μας!

Kατά βάθος γνωρίζουμε καλά πως με μια ωραία εμφάνιση δεν κερδίζουμε μόνο αυτοπεποίθηση αλλά και πολλά αντρικά βλέμματα! Ποια δεν θέλει να εντυπωσιάζει και να κερδίζει το αντρικό ενδιαφέρον; ΟΛΕΣ!

Κι επειδή το «περιτύλιγμα» κάνει τη διαφορά, πιο κάτω υπάρχουν στοιχεία του γυναικείου ντυσίματος που μπορούν να “σκλαβώσουν” τους άντρες:

 

1
Ελκυστικό είναι αυτό… που εξιτάρει τη φαντασία!

Οι άντρες, ως οπτικοί τύποι, θέλουν με το που θα αντικρίσουν μια γυναίκα, να νιώσουν πως έχει ξυπνήσει το “τέρας” των αισθήσεων μέσα τους. Με άλλα λόγια, λατρεύουν να βλέπουν το κόκκινο χρώμα (σύμβολο του πάθους) και τα ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα με ένα τρόπο που θα το αναδεικνύει! Θέλουν να βλέπουν δηλαδή, τις αναλογίες του γυναικείου σώματος αλλά με κομψό τρόπο!

2
Θεωρούν την πλάτη ένα από τα πιο δυνατά σημεία του γυναικείου σώματος!

Πέρα από τη γυμνή πλάτη, τους εξιτάρουν και τα ρούχα που τονίζουν το στήθος! Όχι κατ’ ανάγκη τα βαθιά ντεκολτέ! Τρελαίνονται να βλέπουν τις γυναίκες με το καλύτερο τους σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από μια φούστα. Κι αυτό γιατί τους αρέσει να βλέπουν τα εκτεθειμένα καλλίγραμμα πόδια!

Επομένως, η αποκαλυπτικότητα γι’ αυτούς είναι το παν! Προσοχή όμως: με μέτρο, γιατί μετά αν ξεφύγετε, το ντύσιμο σας θα χάσει τη μαγεία!

3
Ελκυστικό είναι και… το απλό!

Όσο παράξενο κι αν σας ακούγεται, οι άντρες πέρα από την αποκαλυπτικότητα, λατρεύουν και την απλότητα, αρκεί να ποντάρετε στα δυνατά σας σημεία! Πιο συγκεκριμένα, βρίσκουν πολύ ελκυστικό το τζιν. Όπως οι ίδιοι τονίζουν, το τζιν προσδίδει στις γυναίκες κάτι αγνό, ανέμελο και παιδικό! Είναι το καλύτερο τους, γιατί όσο πιο χαριτωμένες δείχνουν οι κοπέλες, τόσο πιο πολύ τους αρέσει – ξυπνά μέσα τους ο ιππότης της… προστασίας!

Στο απλό στυλ, βρίσκουν πολύ ελκυστικά και τα αέρινα, μονόχρωμα ρούχα! Ακαταμάχητα στοιχεία που σίγουρα θα τους κάνουν να σε κοιτάξουν είναι: η δαντέλα και ρούχα με διαφανή σημεία!

4
Οι άντρες αναζητούν ένα συνδυασμό αισθησιασμού, θηλυκότητας και αποκλειστικότητας!

Αναμφισβήτητα, ό,τι και να λένε οι άντρες για το ντύσιμο μας, σημασία έχει να νιώθουμεάνετα και όμορφα και να το επιλέγουμε ανάλογα με το τύπο του σώματος μας και τηn προσωπικότητα μας. Δηλαδή, να έχουμε το δικό μας μοναδικό στυλ!

Η έλξη δεν έχει να κάνει μόνο με το ντύσιμο αλλά και με τον χαρακτήρα, την τσαχπινιά και την καλή διάθεση!

Χωρίς αυτοσεβασμό, δεν έχεις αυτοπεποίθηση, χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν έχεις ταυτότητα και χωρίς ταυτότητα, δεν έχεις στυλ

– Kenneth Tynan, 1927-1980, Βρετανός κριτικός

Υπάρχει κάτι άλλο που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες;

 

Δες επίσης: Άντρες VS Γυναίκες: Όσα κάμνουμε με… διαφορετικό τρόπο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending