fbpx

Αυτά είναι τα 10+1 μυστικά που δεν γνώριζες για τα Gloria Jean’s!

Βρίσκουμε τις καφετέριες Gloria Jean’s Coffees σε πολλές περιοχές της Κύπρου και λογικά έτυχε αρκετές φορές να απολαύσεις το ποτό σου εκεί. Κατάλληλο σημείο συνάντησης με φίλους, για κουβέντα, χαλάρωση… ακόμη και για διάβασμα.

Σου μπήκε καθόλου η υποψία να μάθεις περισσότερα για το Gloria – όπως πολλοί το αποκαλούμε; Υπάρχουν κάποια στοιχεία που πιθανό δεν ξέρεις, τα οποία μάθαμε και σου παρουσιάζουμε.

Δες πιο κάτω τα μυστικά του Gloria Jean’s:

 

1
Από πού βγήκε το όνομα Gloria Jean’s;

Η αλυσίδα των Gloria Jean’s Coffees ξεκίνησε αρχικά στις Η.Π.Α., το 1979, από την Gloria Jean Kvetko. Από εκεί προέρχεται και το αντίστοιχο όνομα των καφετεριών. Αρχικά, η πρώτη καφετέρια ήταν μικρή σε μέγεθος, λειτουργώντας και σαν gift shop, στο Chicago των Η.Π.Α.

2
Αυστραλέζικη – πλέον – εταιρεία που έγινε παγκόσμια!

Πλέον τα Gloria Jean’s ανήκουν και διευθύνονται από την Αυστραλία. Επίσης, υπάρχουν πάνω από 1000 καφετέριες σε 39 χώρες. Από αυτές, περισσότερες από 460 βρίσκονται (μόνο) στην Αυστραλία!

3
Πότε ήρθε στην Κύπρο;

Το Gloria Jean’s Coffees συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο. Η πρώτη καφετέρια άνοιξε το Νοέμβριο του 2006 στη Λευκωσία. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν στο νησί μας συνολικά 11 καφετέριες: 7 στη Λευκωσία, 2 στη Λεμεσό και από μια σε Λάρνακα και Αγία Νάπα.

4
Επιλογή του πιο ποιοτικού Arabica Coffee!

Η Gloria Jean’s Coffees χρησιμοποιεί μόνο καφέ Arabica που κατατάσσεται στο 1% της καλύτερης παραγωγής παγκοσμίως που πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές, καθώς και εκπαιδευμένους μπαρίστας για να σερβίρει πλούσιους σε γεύση και χαρμάνι καφέδες. Η ποιότητα διασφαλίζεται με τον έλεγχο της παραγωγής από το καβούρδισμα των κόκκων, στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αυστραλία μέχρι και το φλυντζάνι.

5
Μεγάλη Ποικιλία σε Iced Teas

Τα Gloria Jeans’s Coffee πρόσφατα παρουσίασαν δύο νέα ροφήματα που θα σας χαρίσουν την πολύτιμη ενέργεια που χρειάζεστε στην καθημερινότητά σας, χωρίς να στερηθείτε την αγαπημένη σας απόλαυση.

Τα ροφήματα Μatcha και White chocolate matcha latte, έρχονται σε cold ή hot έκδοση και περιλαμβάνουν το μυστικό ευζωίας των Γιαπωνέζων που χαρίζει ευεξία και συγκέντρωση.

Το πράσινο τσάι Matcha αποτελεί ένα καλά κρυμμένο μυστικό των Γιαπωνέζων για περισσότερα από 800 χρόνια. Πρόκειται για ένα βιολογικό τσάι, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι άκρως ευεργετικά για τον οργανισμό, καθώς ενισχύουν το μεταβολισμό μας.

6
Γευστικά fruit chillers από αγνά υλικά, που είναι και fat free!

Τα chillers του Gloria Jean’s διαφοροποιούνται από τα αντίστοιχα που βρίσκεις αλλού, αφού εκτός από τέλεια γεύση, είναι πολύ χαμηλά σε λιπαρά (99% fat free). Μπορείς να τα βρεις στις γεύσεις: Mango, Strawberry και Mixed Berry.Δοκίμασες πρόσφατα τα δροσιστικά smoothies του Gloria Jean’s; Είναι καλά να ξέρεις πως για τη δημιουργία τους, χρησιμοποιείται πουρές φρούτων, αντί σιρόπι. Γι’ αυτό θα νιώσεις μια πιο απαλή υφή και γεύση όποτε τα απολαμβάνεις!

7
Διάλεξε τον παγωμένο καφέ σου με λίγες θερμίδες

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι όλα τα κρύα ροφήματα του Gloria Jean’s παρασκευάζονται επί τόπου και με την παραγγελία. Έτσι, περιέχουν μόνο φρεσκοαλεσμένο Εσπρέσο και φρέσκα υλικά, χωρίς συντηρητικά ή περιττή ζάχαρη. Δηλαδή και δροσερά και χαμηλά σε θερμίδες, για να απολαμβάνεις χωρίς τύψεις!

8
Κοινωνική συνείδηση – συνεργασία με τη Rainforest Alliance

Η κοινωνική συνείδηση δεν λείπει από το Gloria Jean’s. Υποστηρίζει περήφανα τη Rainforest Alliance – μια παγκόσμια οργάνωση που προστατεύει το ζωικό και φυτικό περιβάλλον, διασφαλίζει την καλύτερη ζωή των γεωργών του καφέ, προσφέρει χορηγίες καλλιέργειας καφέ για παιδιά στην Κολομβία (μέσω του “Compassion International”) και πολλές άλλες πρωτοβουλίες για την τοπική κοινότητα.

9
Απόλαυσε το ποτό σου στην πόλη που θέλεις με ειδικές προσφορές!

Αν δεν μπορείς να πας σε μία από τις καφετέριες του Gloria Jean’s, μπορείς να παραγγείλεις ποτό ή φαγητό στο σπίτι σου και να επωφεληθείς από τις ειδικές προσφορές του δωρεάν delivery. Δες τα μενού εδώ!

10
Ιδιαίτερη έμφαση στην προετοιμασία και εξέλιξη του προσωπικού

Μια επίσκεψη σε οποιοδήποτε Gloria Jean’s, θα σε κάνει να καταλάβεις ότι οι baristas χαρακτηρίζονται από πάθος και θετική διάθεση. Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι γίνεται επαγγελματική προετοιμασία μέσω του παγκόσμια αναγνωρισμένου προγράμματος “Barista Training“. Το αποτέλεσμα φυσικά, οφείλεται στους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα του Gloria Jean’s Coffees Cyprus!

11
Ειδικές τιμές για φοιτητές σε ροφήματα και σνακ!

Τα Gloria Jeans Coffees προσφέρουν 20% έκπτωση σε ροφήματα και σνακ σε φοιτητές στα καταστήματα στην Έγκωμη στη Λευκωσία, Φοινικούδες στη Λάρνακα και στην Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό.

Τώρα μπορείς να απολαύσεις τα αγαπημένα ροφήματα και σνακ σε ακόμα καλύτερες τιμές!

Τώρα που έμαθες τα πιο πάνω, τι λες να πιεις ένα δροσιστικό ποτό
στο πιο κοντινό Gloria Jean’s Coffees! 
😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending