fbpx

Αυτές είναι οι επαφές στο κινητό σου που πρέπει να διαγράψεις (αν δεν το έκανες ήδη)!

Οι επαφές του κινητού μας είναι μεγάλη κουβέντα! Πιάνουν το 0,001% της μνήμης του smartphone σου, αλλά άπαξ τζιαι χάσεις τες, είναι σαν να τζιαι έχασες τες φωτογραφίες των… βαφτισιών σου!

Για κακή μου τύχη, όταν η οθόνη του κινητού μου “επιτσιλιάστηκε” (ροζ με γαλάζιο – εν είδετε ποττέ έτσι υπερθέαμα στην οθόνη σας) έχασα πολλές επαφές μου.

Ανακαλύπτοντας το κουμπί “restore” κατάφερα να φέρω τις χαμένες μου επαφές πίσω. Όταν κατάλαβα ποιες επαφές είχα χάσει, απογοητεύτηκα! Ήταν ούλλες ονόματα που είχα να χρησιμοποιήσω από τότε που τέλειωσα τον στρατό (πάω για τα 24).

Ομαδοποιώντας τες, κατέληξα στις 5 πιο κάτω κατηγορίες που έπρεπε να σβήσω:

 

1
Επαφές που επαναπατριστήκαν στην Κύπρο

Τηλέφωνα φίλων που σπούδαζαν στο εξωτερικό και πλέον τέλειωσαν τις σπουδές τους. Αποτέλεσμα, οι εν λόγω αριθμοί τους να σου είναι παντελώς άχρηστοι.

2
Clubs που δεν πρόκειται ποτέ ξανά να κάνεις κράτηση

Oνόματα και αριθμοί club στα οποία λάτρευες και “χτυπιώσουν” κάθε Σάββατο’, ενώ τώρα είτε έχουν κλείσει, είτε περνάς από έξω και φεύγεις τρέχοντας!

3
Γκομενικά φίλων σου

Ονόματα πρώην γκομενικών των φίλων σου, που το τηλέφωνό τους ήταν απαραίτητο μόνο αν εκανονίζατε καμιά ταινία σπίτι τους ή αν δεν εντοπίζατε τον κολλητό/ή σας.

4
Γκομενικά δικά σου

Ονόματα, αριθμοί και φάτσες πρώην γκομενικών σου τα οποία είχες γνωρίσει κάποτε στο Facebook ή σε κάποια νυχτερινή έξοδο και δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις ποτέ ξανά.

Τα δεδομένα αυτά έπρεπε να είχαν διαγραφεί προ καιρού γιατί το πρώτο ραντεβού μαζί τους κατάληξε σε πλήρη αποτυχία.

5
Επαφές που αποδήμησαν ή… έγιναν μοναχοί! 

Επαφές με ονόματα συγχωριανών σου οι οποίοι έχουν ήδη μετακομίσει σε άλλη χώρα και η κάρτα τους έχει εδώ και χρόνια έχει απενεργοποιηθεί.

Επίσης, στην κατηγορία αυτή ανήκουν και τα ονόματα φίλων σου που την έκαναν για το μακρύτερο (σε απόσταση)… μοναστήρι.

6
Ονόματα συγγενών που δεν τους βλέπεις ούτε το… Πάσχα!

Στην τελευταία κατηγορία επαφών συναντάμε τα στοιχεία των συγγενών σου τα οποία έχουν στοιχειώσει το κινητό σου, από τον καιρό του γυμνασίου – τότε που εσύ είχες αγοράσει το πρώτο σου αναδιπλούμενο Motorola. Πλέον, τους συγγενείς αυτούς δεν τους βλέπεις ούτε στο Πασχαλινό τραπέζι.

Kάνε ένα scroll down τις επαφές του κινητού σου και μοιράσου μαζί μας τις πιο «παράξενες» κατηγορίες που εντόπισες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending