fbpx

Οι 3 τύποι Κυπραίων αστυνομικών που θα δούμε σίουρα στους δρόμους!

Φαντάζουμαι ετύχε σου μια στο τόσο ή τζιαι περισσότερες φορές, το εξής περιστατικό:

Οδηγάς όμορφα τζιαι ωραία στον κύριο δρόμο. Ξαφνικά παίζει σου τα φώτα που ένα μίλι ο απένταντι σου, για να σε προειδοποιήσει ότι κάτι έσσιει… Τότε, αντιλαμβάνεσαι ότι οι αγαπημένοι σου αστυνομικοί εφκήκαν έξω, αφήκαν την καρέκλα του γραφείου τους να πνάσει νάκκον, για να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.

Πώς να δουλέψουν τζιαι να δικαιολογήσουν τον μισθό που πιάνουν; Μα φυσικά, στήνοντας ραντάρ σε τόπους που εν έσσιει περίπτωση να τους δει ο Κυπραίος Σσιούμαχερ, για να τον λαπορτάρουν!

Σίουρα όμως, ο κάθε αστυνομικός,  διαφέρει ανάλογα με το πόσον κάμνει ή εν κάμνει τη δουλειά του όπως πρέπει.

Δες πιο κάτω τους 3 βασικούς τύπους Κυπραίων αστυνομικών που θα συναντήσεις στους δρόμους την ώρα που οδηγάς (θα με θυμηθείς):

 

1
Ο αδιάφορος: “‘Εχω αφτούμενους τους φάρους τζιαι μιλώ στο τηλέφωνο.”

Τούτος ο τύπος αστυνομικού βαρκέται να εκτελέσει την υπηρεσία του σωστά, αφού εσυνήθισε την καρέκλα του γραφείου του. Συνήθως, εν ώρα υπηρεσίας, παρκάρει το περιπολικό του κάπου που να φαίνεται, έχοντας standard αφτούμενους τους φάρους (τάχα για να προειδοποιεί τον κόσμο ότι εν τζιαμέ για να μεν πελλοβουρά).

Βέβαια, εν υπάρχει chance να κατεβεί κάτω που το περιπολικό τζιαι να αρκέψει να κόφκει λαπόρτα. Ο λόγος; Εν βολεμένος στην αναπαυτική του καρεκλούα, κρατώντας το κινητό του στο αριστερό του αυτί, μιλώντας με κάποιον για να περάσει η ώρα!

Σημ.: Την ώρα που μιλά στο κινητό του, βλέπει διακριτικά που το καθρεφτούι του οδηγού για να δει τι συμβαίνει έξω. Γι’ αυτό έγλεπε! Μπορεί να κατεβεί άξιππα κάτω τζιαι να σε λαπορτάρει!

2
Ο Τυπικός/Προβλέπας: “Κάμνω σωστά τη δουλειά μου”

Εν ο πιο μισιτός τύπος αστυνομικού για κάθε οδηγό που υπάρχει στον πλανήτη. Τούτος ο τύπος, εν το αντίθετο άκρο αστυνομικού που τον προηγούμενο που είδαμε. Εν ώρα υπηρεσίας, χώνει το περιπολικό σε σημείο που εν μπορείς να το δεις (μπορεί να το αφήκει σε καμία απόμερη πλευρά) τζιαι κρατεί standard με τα 2 του σσιέρκα το οπλούι με την καμερούα για να σε “παίξει”.  So be careful guys!

Σημ.: Άμαν έφτασε τζιαι ένεψε σου να σταματήσεις -αν έκαμες μεγάλη ματσουτζιά εννοείται-, όσο γλίψιμο τζιαι να τους κάμεις, το λαπόρτο εν το γλιτώνεις. Εκτός βέβαια αν εν κανένας συγγενής σου!

3
O Ελαστικός: “Εν θα σε γράψω, αλλά την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός/ή”.

Εν ο πιο αγαπητός τύπος αστυνομικού σε σχέση με τον 2ο που είδαμε, για τζείνους που οδηγούν λλίο παραπάνω. Έτο τζιαι εσταμάτησεν τους, ξέρουν πώς θα τον χειριστούν ώστε να την γλιππάρουν. Συνήθως:

  • Είτε που εν να του κλαφτούν“Λυπήθου με, έχω μια γεναίκα τζιαι 3 κοπελλούθκια να ταΐσω τζιαι ‘σύ εν να μου κόψεις λαπόρτο; Εσού εν έσσιεις οικογένεια;”
  • Είτε που εν να τον γλίψουν“Μα εσύ έτσι καλός αστυνομικός που είσαι, εν να με γράψεις για τούτο το μιτσί παράπτωμα που έκαμα;” κτλ.

Βέβαια, πριν κάμουν κάτι που τούτα, εν να τον πίασουν στην κουβέντα για να τον συγκόψουν τι σόι τύπος αστυνομικού είναι. Τζιαι ανάλογα εν να πράξουν! Α ρε Κυπραίε, ίντα σου αρέσκει τούτο το πράμα της υποκριτικής!

Σημ.: Έτσι τύπο αστυνομικού δαμέ στην Κύπρο, σπανίζει να έχουμε! Γι’ αυτό σε περίπτωση που σε σταματήσουν, βάλε τον σταυρό σου τζιαι παρακάλα τον Θεό (ή σε οτιδήποτε άλλο πιστεύκεις) να είναι αυτός ο τύπος αστυνομικού, αλλιώς έβαψες την…

Βλέπεις τζιαι ‘σύ τούτους τους τύπους αστυνομικών την ώρα που οδηγάς ή τζιαι κανέναν άλλον;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending